Έως 69% των πολιτών αποδοκιμάζει Biden και «Δημοκρατικούς» στις ΗΠΑ

868
Έως 69% των πολιτών αποδοκιμάζει

Την ίδια στιγμή οι Ρεπουμπλικάνοι φαίνεται να αποκτούν ένα ισχυρό προβάδισμα για τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 καθώς συγκεντρώνουν το 44% έναντι 34% των δημοκρατικών

Η εκτόξευση του πληθωρισμού και οι χειρισμοί στην πανδημία με την επιβολή μέτρων κατά των ανεμβολίαστων που ως επί τω πλείστον είναι Ρεπουμπλικάνοι έχουν οδηγήσει σε κατάρρευση των ποσοστών τόσο του αμερικανού Προέδρου Biden όσο και των δημοκρατικών.
Στην τελευταία δημοσκόπηση της Rasmussen που αποδείχθηκε από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες δημοσκοπήσεων στις ΗΠΑ ο Biden απολαμβάνει 43% θετική αποδοχή και 56% αρνητικές ψήφους.
Σε άλλες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά αποδοχής του Biden είναι ακόμη χειρότερα.
Την ίδια στιγμή οι Ρεπουμπλικάνοι φαίνεται να αποκτούν ένα ισχυρό προβάδισμα για τις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 καθώς συγκεντρώνουν το 44% έναντι 34% των δημοκρατικών.
Ο Biden αποδεικνύεται ίσως από τους χειρότερους προέδρους στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο πληθωρισμός πλήττει την δημοτικότητα του Biden

Τον Οκτώβριο, ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή εκτοξεύτηκε στο 6,2% σε ετήσια βάση.
Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο, κινήθηκε ακόμη υψηλότερα, αυτή τη φορά στο 6,8% σε ετήσια βάση.
Ο μέσος αμερικανός που βλέπει να αυξάνεται το κόστος διαβίωσης δεν ενθουσιάζονται.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του ABC/Ipsos, περισσότεροι από μια μεγάλη πλειοψηφία Αμερικανών αποδοκιμάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο Brandon χειρίζεται το πρόβλημα του πληθωρισμού.

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση;

Περισσότερο από τα δύο τρίτα των Αμερικανών (69%) αποδοκιμάζουν τον τρόπο με τον οποίο ο Biden χειρίζεται τον πληθωρισμό (μόνο το 28% τον εγκρίνει) ενώ περισσότεροι από τους μισούς (57%) αποδοκιμάζουν τον χειρισμό της οικονομικής ανάκαμψης.

Με βάση τα κομματικά κριτήρια οι Ρεπουμπλικάνοι με ποσοστό 94% αποδοκιμάζουν τις πολιτικές Biden, αλλά η έρευνα αποκαλύπτει επίσης απογοήτευση και μεταξύ των δημοκρατικών με μόνο μια μικρή πλειοψηφία των Δημοκρατικών (54%) να εγκρίνει την πολιτική Biden.
Μεταξύ των ανεξάρτητων η συντριπτική πλειοψηφία αποδοκιμάζει τον Biden και την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική των ΗΠΑ…
Μόνο στην Ελλάδα όπου η κατάσταση στην πανδημία έχει δραματικά επιδεινωθεί και ο πληθωρισμός στο 4,9% επιδεινώνεται όπως και το ενεργειακό κόστος… η κυβέρνηση δημοσκοπικά σχεδόν βγαίνει αλώβητη.
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας