Βουλή Αντιπροσώπων-ΗΠΑ-Ενέκρινε τελικά 60δις.$ για τις τσέπες Ζελένσκι-Ουκρανοναζί-Ολιγαρχών

786

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε, επίσης, άλλα 60 δις $ ”βοήθειας” στο Ισραήλ για να ολοκληρωθεί η γενοκτονία των Παλαιστινίων και 9 δις $ στην Ταϊβάν για να συνεχίσει να αρνείται την ένωση με τη ”μητέρα πατρίδα” που δεν είναι άλλη από την Κίνα!

Άλλωστε αυτά τα δις δολάρια θα αυξήσουν περαιτέρω το αστρονομικό χρέος των 34 τρις δολαρίων των ΗΠΑ , το οποίο δεν το οφείλει μόνο ο αμερικανικός λαός αλλά όλος ο κόσμος, όλος ο λαός αυτού του δύσμοιρου πλανήτη και από το οποίο έχουν επωφεληθεί και επωφελούνται τα μάλα οι γιγάντιες κοσμο-εταιρείες των ΗΠΑ και πλούσιοι άνθρωποι της γης!!!

Κ.Μ.

 

 

Εγκρίθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, μετά από μήνες αδιεξόδου, το κρίσιμο πακέτο βοήθειας 60,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον στρατό του Ζελένσκι.

Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι  μετά από μήνες αδιεξόδου  ψήφισαν  την βοήθεια που θα δώσει ώθηση στην Ουκρανία στον πόλεμο που διεξάγει κατά της Ρωσίας.

Με τα 60 αυτά δισ.$ που έχει λαμβάνειν ο Ζελέσνκι, θα χρηματοδοτήσει ένα μέρος των πολεμικών του επιχειρήσεων κατά της Ρωσίας, αγοράζοντας όπλα αλλά και μισθοφόρους. Κανείς πάντως δεν γνωρίζει που θα πάει το σύνολο των κονδυλίων αυτών και ούτε κανείς θα ζητήσει βέβαια παραστατικά από τον Ουκρανό πρόεδρο.

Με αυτό το ποσό η αμερικανική βοήθεια προς την Ουκρανία, από τον Φεβρουάριο του 2022 ανέρχεται πλέον στα 140 δισ.$, την ώρα που η αμερικανική οικονομία  έχει χρέος 34 τρισ.$.

Στο ίδιο πακέτο περιλαμβάνονται ακόμη 60 δισ.$ για το Ισραήλ και 9 δισ.$ για την Ταϊβάν.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζήτησε για πρώτη φορά τη χρηματοδότηση τον Οκτώβριο, καθώς οι στρατιωτικές προμήθειες της Ουκρανίας άρχισαν να μειώνονται.

Τον Φεβρουάριο, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι προέτρεψε το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρηματοδότηση, λέγοντας ότι αν δεν γίνει «θα με αφήσει να αναρωτιέμαι σε ποιον κόσμο ζούμε».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας