Το Ιράν,- όπως η Ρωσία στην Ουκρανία-, έχει δίκιο στη σύγκρουση με Ισραήλ

1043

Ο Παν.Λαφαζάνης επικεφαλής του ”Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης” προέβη στην παρακάτω δήλωση αναφορικά με τη σύγκρουση Ιράν και Ισραήλ :

Όπως η Ρωσία έχει δίκιο στον πόλεμο με την Ουκρανία και στην ουσία τον πόλεμο με σύσσωμη , σχεδόν, τη Δύση, έτσι και το Ιράν έχει και αυτό δίκιο στη σύγκρουση του με το Ισραήλ, την οποία προκάλεσε το τελευταίο .

Η επίθεση-αντιποίνων του Ιράν, ως απάντηση στον δολοφονικό  πολύνεκρο βομβαρδισμό από το Ισραήλ του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό,  υπήρξε απόλυτα δικαιολογημένη , ενώ ταυτόχρονα , παρά τις πρωτοφανείς δυσκολίες της επιχείρησης , ήταν ιδιαίτερη επιτυχής και η εκτέλεση της αποτέλεσε πρότυπο οργάνωσης, τεχνολογικών ικανοτήτων και δεξιοτεχνίας, πράγματα που καταδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες που έχει κατακτήσει ο Ιρανικός στρατός .

Το Ιράν κατάφερε από απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων και διαμέσου αρκετών χωρών , να αποστείλει στο Ισραήλ , drones και πυραύλους δικής του κατασκευής, οι οποίοι διέρρηξαν σε κρίσιμα σημεία τον ”αδιαπέραστο θόλο” του Ισραήλ, ενώ είχαν απέναντι τους όχι μόνο το αντιαεροπορικό και αντιπυραυλικό σύστημα του Ισραήλ και  τα πυρά ορισμένων τρίτων προδοτικών αραβικών χωρών  αλλά και την ιδιαίτερα οργανωμένη δύναμη  πυρός  των μεγάλων Δυτικών δυνάμεων όπως οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία και η Γαλλία!!!!

Το Ιράν με τους στόχους που έπληξε στο Ισραήλ , χωρίς μάλιστα να κάνει χρήση των καλύτερων οπλικών συστημάτων του ,  ιδιαίτερα τους στόχους στα δυο στρατιωτικά αεροδρόμια στην έρημο Νεγκέβ και μάλιστα κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ισραήλ  , έστειλε στους Σιωνιστές του Τελ Αβίβ ένα πρωτοφανές και  πολύ ηχηρό μήνυμα : ότι την επόμενη φορά δεν θα ”αστοχήσει” και ότι μπορεί να  χτυπήσει καίρια τα πυρηνικά όπλα του Ισραήλ .

Η επίθεση αυτή του Ιράν απέδειξε , πράγμα που ήταν επιδίωξη της Τεχεράνης,  ότι το Ισραήλ δεν είναι πια άτρωτο ούτε μπορεί να συμπεριφέρεται ατιμώρητα ως  κράτος τρομοκράτης και  να κυριαρχεί και να πατάει κάτω από την μπότα του τους λαούς της Μ.Ανατολής . Από εδώ και μπρος θα πρέπει να είναι έτοιμο να δέχεται καταστροφικά και κυριολεκτικά  θανάσιμα, πλήγματα !

Το Ιράν και ο άξονας της Αντίστασης , με τη βοήθεια Ρωσίας και Κίνας και κυρίως η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Γάζα , δεν έχουν φέρει απλώς το Ισραήλ σε πολύ δυσχερή θέση αλλά και το οδηγούν,  αν δεν το έχουν οδηγήσει ήδη , σε ιστορική ήττα , χωρίς το Ισραήλ να έχει την δυνατότητα να αποτελεσματικής αντίδρασης .

Αυτό άλλωστε κατεδείχθη και με την αποτυχημένη στρατιωτική ανταπάντηση του Ισραήλ ( 19/4 ) κατά του Ιράν, που δεν θύμιζε σε τίποτα τις παλιές ημέρες παντοδυναμίας και αυτοπεποίθησης του Ισραήλ και των συμμάχων του.

Η ιστορία αλλάζει κεφάλαιο . Η Ουκρανία και η Γάζα δείχνουν το ”τέλος” της παγκόσμιας επικυριαρχίας της αμερικανοβρετανικής και Δυτικής νεοαποικιοκρατίας.

Παναγιώτης Λαφαζάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας