Βάφτησαν την Ουκρανία-Μπαγκλαντες για να καλύψουν τη πραγματική διαδρομή του Antonov

1829

Το ΥΠΕΞ έκανε δήθεν διάβημα διαμαρτυρίας στην Σερβία

Το ελληνικό ΥΠΕΞ προσποιείται ότι δεν γνώριζε τι μετέφερε το ουκρανικό Antonov που συνετρίβη το Σάββατο το βράδυ έξω από την Καβάλα και έδωσε εντολή στον πρέσβη της Ελλάδας στο Βελιγράδι να πραγματοποιήσει διάβημα με το οποίο αναφέρει ότι «υπήρχε ανάγκη πρότερης ενημέρωσης της ελληνικής πλευράς από την σερβική για την φύση του φορτίου του αεροσκάφους»

Δηλαδή όλοι ήξεραν εκτός από το ελληνικό ΥΠΕΞ…

Από την πρώτη στιγμή δημοσίευσε το pronews.gr ότι το μεταφορικό ουκρανικό αεροσκάφος An-12 που κατέπεσε 40 χλμ. δυτικά της Καβάλας, μετέφερε όπλα στην Ουκρανία και όχι στην Ιορδανία ή το… Μπαγκλαντές, όπως υποστηρίζουν ο Σέρβος υπουργός Άμυνας, το ελληνικό ΥΠΕΞ και το ίδιο το Μπαγκλαντές το οποίο αναφέρει πως το φορτίο αποτελούνταν από «εκπαιδευτικά όπλα»!

Ενώ αποκαλύπτεται επίσης ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος της ουκρανικής εταιρείας φόρτωνε συνέχεια όπλα από Σερβία και Βουλγαρία και τα πήγαινε στην Πολωνία από όπου φυσικά προωθούνται στην Ουκρανία!

Συνεπώς, το σημερινό διάβημα διαμαρτυρίας έχει απλώς ως στόχο το «ξεκάρφωμα». Να αποτινάξει από πάνω της η ελληνική κυβέρνηση την ευθύνη ότι θα φορτώνονταν και ελληνικά όπλα και πυρομαχικά στην Χρυσούπολη με προορισμό την Ουκρανία.

Όσο για το Μπαγκλαντές είναι το διαμετακομιστικό κέντρο από όπου μεταφέρονται όπλα και στις δύο πλευρές της ουκρανικής σύγκρουσης.

Και στην Ουκρανία και στην Ρωσία (για «ξεκάρφωμα» για να μην φανεί ο ρόλος του Μπαγκλαντές στα σχέδια της Δύσης).

Η πτώση του ουκρανικού αεροσκάφους σε ελληνικό έδαφος εξέθεσε πάρα πολλούς και μάλιστα εκτός από τους «φανερούς» (Ελλάδα, Ουκρανία) και κάποιους «κρυφούς» (Σερβία)…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας