Τα γλυπτά του Παρθενώνα, ο Σούνακ και το σημερινό μας κατάντημα.

784

Προσπαθεί η κυβέρνηση, μάλλον επιτυχώς, με τον ανηλεή βομβαρδισμό των μέσων ενημέρωσης, να αξιοποιήσει καιροσκοπικά υπέρ αυτής την αθλιέστατη στάση του Βρετανούγενίτσαρου” και ξεπεσμένου αποικιοκράτη πρωθυπουργού, Σούνακ, όσον αφορά την αδικαιολόγητη ματαίωση της συνάντησης του τελευταίου με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Λονδίνο.

Παραβλέπουν σκόπιμα, όμως, τόσο η κυβέρνηση όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης μια “μικρήλεπτομέρεια, τραγική… για τη χώρα μας.

Ποτέ οποιοσδήποτε πρωθυπουργός της Βρετανίας αλλά και όποιας άλλης χώρας δεν θα ήταν δυνατόν να επιφυλάξει τέτοια εξευτελιστική μεταχείριση, όπως αυτή που υπέστη ο Κυρ. Μητσοτάκης, σε πρωθυπουργό που επισκέπτετο τη χώρα του εφ’ όσον αυτός ο πρωθυπουργός αντιπροσώπευε ένα κράτος που διέθετε βάρος, οντότητα, στοιχειώδη ανεξαρτησία και στιβαρή μη γονυκλινή ηγεσία.

Δυστυχώς στη δεδομένη Ελλάδα που έχει καταντήσει άβουληαποικίατων μεγάλων Δυτικών κέντρων κανένας δεν αισθάνεται την ανάγκη να επιδείξει απέναντί της ιδιαίτερο σεβασμό και πολύ περισσότερο να δείξει κατανόηση σε δίκαιες απαιτήσεις της.

Ο Σούνακ, ο οποιοσδήποτε Σούνακ, οποιασδήποτε χώρας δεν θα μεταχειρίζετο ποτέ, για παράδειγμα την Τουρκία όσο άδικο και αν είχε η τελευταία, με τον ταπεινωτικό τρόπο που αντιμετώπισε τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Α. Σούνακ!

Δυστυχώς η συμπεριφορά του Σούνακ δεν επαναβεβαιώνει ως φάρσα, έστω, το νεοαποικιακό πνεύμα των ισχυρών της Δύσης αλλά κυρίως το κατάντημα της υποτελούς Ελλάδας ως “κλωτσοσκούφι” των δήθεν “προστατών” της! Έλεος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας