Καντίροφ: Τρεις χιλιάδες Τσετσένοι έτοιμοι να πάνε στη Βόρεια Στρατιωτική Περιφέρεια

1140

Τρεις χιλιάδες Τσετσένοι μαχητές από νέες μονάδες της Ρωσικής Εθνοφρουράς είναι έτοιμοι να πάνε στη ζώνη ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοκρατίας Ramzan Kadyrov.
«Οι μαχητές είναι ήδη έτοιμοι να πάνε στη ζώνη της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας για να αντιμετωπίσουν την επιθετικότητα των ναζί και του ΝΑΤΟ.
Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή μαχητική τους εκπαίδευση, τον εξοπλισμό, το ισχυρό και άθραυστο κίνητρό τους, τα παιδιά είναι σε θέση να εκτελέσουν κάθε διαταγή οποιασδήποτε πολυπλοκότητας» έγραψε στο κανάλι Telegram.
Όπως διευκρινίστηκε, μιλάμε για τα συντάγματα Ahmat-Ρωσίας και Ahmat-Τσετσενία, καθώς και για τα τάγματα που ονομάζονται από τον Σεΐχη Mansur και τον Baysangur Benoevsky.
Σύμφωνα με τον Kadyrov, για την επίλυση των καθηκόντων που έθεσε ο Ανώτατος Γενικός Διοικητής, η δημοκρατία δεν θα αφιερώσει καμία προσπάθεια ή πόρους• τη θέση του μοιράζονται άλλοι τρεις χιλιάδες στρατιώτες αυτών των μονάδων.
Ο επικεφαλής της Τσετσενίας σημείωσε ότι ήταν προσωπικά πεπεισμένος για αυτό κατά τον σχηματισμό προσωπικού νέων συνταγμάτων και ταγμάτων.
Ο Kadyrov είπε επίσης ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους μαχητές έχουν μετάσχει στην ειδική στράτιωτική επιχείρηση και καθένας από αυτούς έχει εκπαιδευτεί από τους καλύτερους εκπαιδευτές στο Ρωσικό Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας