Στη Μύκονο ο B.Gates-Στόχος του μεγιστάνα οι «Πεταλιοί»

1804
Στόχος του μεγιστάνα οι «Πεταλιοί»

Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως για τους Πεταλιούς υπήρχε δικαστική διαμάχη μεταξύ οικογενειών εφοπλιστών, ενώ προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πρόθεση του δισεκατομμυριούχου για την συγκεκριμένη νησιωτική συστάδα

Επίσκεψη στην Ακρόπολη πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 28/5 ο Bill Gates, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για ιδιωτική επίσκεψη, με τις φήμες να λένε πως ο δισεκατομμυριούχος ενδιαφέρεται να αγοράσει τις «Ελληνικές Μαλδίβες», δηλαδή τους Πεταλιούς.
Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/5 στον Alpha στόχος ενός εκ των πλουσιότετων ανθρώπων του κόσμου είναι για να αγοράσει ένα νησί και εδώ και μέρες έχει βάλει στο «μάτι» τη νησιωτική συστάδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό που σκέφτεται να καταβάλλει.
Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε πως για τους Πεταλιούς υπήρχε δικαστική διαμάχη μεταξύ οικογενειών εφοπλιστών, ενώ προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η πρόθεση του δισεκατομμυριούχου για την συγκεκριμένη νησιωτική συστάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ o δισεκατομμυριούχος αναμενόταν να μεταβεί σήμερα 30/5 στην Μύκονο με ελικόπτερο.
Όπως είναι γνωστό η Microsoft προχωρά σε μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα με τη δημιουργία τριών data centers στα επιχειρηματικά πάρκα των Σπάτων και του Κορωπίου.
Ο Bill Gates είχε βρεθεί στην Ελλάδα και το 2008 για να εγκαινιάσει το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας