Περίεργη νυχτερινή άσκηση αντιμετώπισης αστικών ταραχών από Έλληνες και Πολωνούς αλεξιπτωτιστές

1111

Κάτι φοβούνται…

Μία πολύ περίεργη άσκηση εκτέλεσαν Έλληνες και Πολωνοί αλεξιπτωτιστές επάνω από τον αστικό ιστό της Αθήνας, με εμφανή σκοπό την αντιμετώπιση ταραχών που θα μπορούσαν να ξεσπάσουν στο εσωτερικό της πρωτεύουσας.

Πρόκειται για αναβαθμισμένη «έκδοση» των ασκήσεων αντιμετώπισης πλήθους από στρατιωτικές δυνάμεις που ξεκίνησαν αμέσως μετά τα μνημόνια και διεξάγονταν τις περισσότερες φορές στο ειδικά διασκευασμένο πεδίο ασκήσεων του Κιλκίς.

Είναι πραγματικά ανησυχητικό ότι ασκούνται Έλληνες με ξένες δυνάμεις στη ρίψη αλεξιπτωτιστών εντός του αστικού «κορμού» της Αθήνας.

Κάτι περιμένουν στην κυβέρνηση ή κάτι πιθανολογούν ότι μπορεί να συμβεί σε ό,τι αφορά έκρηξη της αγανάκτησης των πολιτών για όσα συμβαίνουν.

Μία έκρηξη που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τις ντόπιες δυνάμεις, και θα χρειαζόταν την συνδρομή ξένων στρατιωτικών δυνάμεων.

Μην ξεχνάμε ότι στα τραγικά γεγονότα του 2008 με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου από σφαίρα αστυνομικού το κύμα βίας και αναρχίας που ξέσπασε στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας αλλά κυρίως στην Αθήνα, η τότε ΥΠΕΞ Ν.Μπακογιάννη, είχε ζητήσει την επέμβαση του Στρατού για να αντιμετωπιστεί και να ελεγχθεί η κατάσταση.

Κάτι το οποίο είχε απορρίψει κατηγορηματικά ο τότε Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δημήτριος Γράψας.

Δείτε το βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας