Οι πολιτικοί απατεώνες της “Νίκης”

3459

Τα μ.μ.ε διατεταγμένα και για δικούς τους διαφορετικούς λόγους και συμφέροντα, τα οποία, όμως, συγκλίνουν, βαφτίζουν το κόμμα της “Νίκης” ώς τάχα “ρωσόφιλο”, κάτι που ψευδώς έχει γίνει και με το άλλο κόμμα του πολιτικού χαμαιλεοντισμού, το οποίο ονομάζεται “Ελληνική Λύση”, του Κυρ. Βελόπουλου. Όποιος, όμως, κάνει τον κόπο να διαβάσει τις “Θέσεις” της “Νίκης” από την επίσημη ιστοσελίδα της, μένει εμβρόντητος.

Στις θέσεις αυτές, πολυσέλιδες κατά τ’ άλλα, απουσιάζει πλήρως κάθε αναφορά στην εξάρτηση και αποικιοποίηση της χώρας από τα μεγάλα Δυτικά κέντρα. Δεν λέγεται απολύτως τίποτα για το νεοαποικιακό ρόλο της Γερμανίας και ιδιαίτερα των ΗΠΑ-Βρετανίας, ενώ απουσιάζει ακόμα και η όποια απλή λεκτική αναφορά στα ονόματα αυτών των χωρών, διότι προφανώς κάνουν τζίζ. Στις θέσεις αυτές επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή για τις αμερικάνικες βάσεις στη χώρα και ιδιαίτερα στο ρόλο της Σούδας και της αμερικάνικης βάσης της Αλεξ/πολης, ενώ ούτε μνεία γίνεται στο ΝΑΤΟ και το βρώμικο ρόλο του στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Το κυριότερο, στις περίφημες “Θέσεις” της “πανούργας” και ψευδώνυμης “ΝΙΚΗΣ”, παραλείπεται κι αυτός ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενώ είναι τόσο “ρωσόφιλοι” οι πολιτικοί αυτοί “αγύρτες”, ώστε ούτε το όνομα της Ρωσίας δεν υπάρχει στις θέσεις τους, όπως δεν υπάρχει τίποτα για τις ελληνικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας και ακόμα χειρότερα για τον οπλισμό που αποστέλλει η χώρα μας στους Ουκρανοναζί, οι οποίοι μαζί με ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ προκάλεσαν τον εξελισσόμενο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας.

Και ενώ όλα τούτα τα κρίσιμα και άκρως σημαντικά σκοπίμως αποσιωπούνται, αναλύεται στις “Θέσεις” της “Νίκης” το πόσο καταστροφικό θα είναι για τη χώρα να φύγει από το ευρώ και την ΕΕ, που τόσο ωφελούν το τόπο μας τάχα με τα μνημόνια τους, τις οδηγίες και τους φετφάδες τους οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά.

Περιττό να προσθέσουμε ότι η περίφημος «Νίκη» ξέχασε, επίσης, ακόμα και οποιαδήποτε νύξη στο ξεπούλημα της χώρας, στο πέρασμα όλων των στρατηγικών τομέων της οικονομίας σε ξένα πολυεθνικά χέρια και κάθε νύξη στην εγχώρια ολιγαρχία και διαπλοκή με όλες τις τραγικές συνέπειες που έχουν αυτές στην ομηρία του πολιτικού συστήματος και στην κοινωνική εξαθλίωση, ενώ μόνο για γέλια και για γυμνασιακές εκθέσεις είναι οι επί τροχάδην και για τα μάτια του κόσμου αναφορές σε οικονομικά και κοινωνικά θέματα.

Θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά για τη «Νίκη», όπως και γι΄ άλλα κόμματα που διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή, τα οποία με ψευτιές, διγλωσσία, μακιαβελισμό, πολιτικές στρεψοδικίες και άφθονη ολιγαρχική υποστήριξη και μιντιακή προβολή, διεκδικούν να γίνουν «χαλίφηδες» στη θέση των σημερινών «χαλίφηδων» και εμπαίζοντας τον λαό να αναρριχηθούν στο πολιτικό στερέωμα.

Πάντως η αλήθεια για τη «Νίκη» δεν απέχει και τόσο πολύ από τους χαρακτηρισμούς που της απέδιδε ένας φίλος μου ως άκρως συντηρητικό, αναχρονιστικό, νεοταξικό μόρφωμα με όχι και τόσο καλά υποκρυπτόμενο Νατοϊκό, Βρυξελλιώτικο, φιλοαμερικάνικο και ολιγαρχικό προσανατολισμό.

Το σύστημα ετοιμάζει τις εφεδρείες του και ενισχύει τους δήθεν αντιπάλους του, που συνιστούν την αυριανή ασπίδα του και τον μπαμπούλα για τη μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία.

Θα αποτύχουν! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας