Οι ΗΠΑ πουλάνε στην Ευρώπη πανάκριβο LNG-Εξοργισμένη η Γερμανία

1548
Σκληρή επίθεση των Γερμανών στις ΗΠΑ – Μας πουλάνε πανάκριβο φυσικό αέριο

Η υποκριτική στάση των ΗΠΑ στον πόλεμο της Ουκρανίας, αποκαλύπτεται καθημερινά.
Με πρόσχημα ότι προστατεύουν την Ουκρανία που δέχθηκε εισβολή από την Ρωσία, οι αμερικανοί κρύβουν τους πραγματικούς λόγους που παρεμβαίνουν τόσο απροκάλυπτα.
Οι αμερικανοί χρησιμοποιούν τους Ουκρανούς που έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σχεδόν 125.000 από την αρχή του πολέμου

1)Για να αποδυναμώσουν την Ρωσία στρατιωτικά και πολιτικά.

2)Να εκμεταλλευτούν την αδύναμη θέση της Ευρώπης στο ενεργειακό σκέλος και να αντικαταστήσουν το φυσικό αέριο από τους αγωγούς της Ρωσίας με πανάκριβο υγροποιημένο φυσικό αέριο LNG.
Είναι ξεκάθαρο ότι την δολιοφθορά, το σαμποτάζ στους ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream 1 και 2 την προκάλεσαν οι ΗΠΑ και η Βρετανία.

3)Οι δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είναι μια αδίστακτη κλίκα που χρησιμοποιούν τον πόλεμο για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών στις 8 Νοεμβρίου 2022.

Σκληρή επίθεση των Γερμανών στις ΗΠΑ – Μας πουλάνε πανάκριβο φυσικό αέριο

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Habeck επέκρινε το γεγονός ότι χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες πωλούν σήμερα φυσικό αέριο σε αστρονομικές τιμές:

«Ορισμένες χώρες, ακόμη και φιλικές, πουλάνε σε αστρονομικές τιμές αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Αντικαγκελάριος προερχόμενος από τους Πράσινους σε συνέντευξή του στο Neue Osnabruecker Zeitung.
«Αυτό δημιουργεί προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν», πρόσθεσε, καλώντας την Επιτροπή της ΕΕ να «συνομιλήσει με αυτές τις χώρες».
«Οι ΗΠΑ στράφηκαν σε εμάς όταν οι τιμές του πετρελαίου ανέβηκαν και έτσι στην Ευρώπη κατέφυγαν στα εγχώρια αποθέματα πετρελαίου.
Νομίζω ότι ένας παρόμοιος μηχανισμός αλληλεγγύης είναι επίσης δυνατός για να μετριάσει τα σοκ στις τιμές του φυσικού αερίου». Σύμφωνα με τον Habeck, οι ευρωπαϊκές χώρες «θα πρέπει να συνδυάσουν την ισχύ τους στην αγορά και να ενορχηστρώσουν και να συγχρονίσουν έξυπνες αγοραστικές συμπεριφορές».
Η απόφαση της Γερμανίας να δημιουργήσει μια ασπίδα 200 δισεκατομμυρίων για τον περιορισμό της τιμής του φυσικού αερίου σε εθνικό επίπεδο, έχει προκαλέσει την κριτική της Ευρώπης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας