Ο Π.Λαφαζάνης στον Γ.Σαχίνη από ράδιο98.4 απαντά στις “πρακτόρικες συκοφαντίες Κ.Πικραμένου”

1179

Τέτοια φαινόμενα πρωτοφανούς συκοφαντίας, όπως τόνισε ο κ. Λαφαζάνης, πρέπει να καταδικαστούν, είναι θέματα δημοκρατίας που μας γυρίζουν σε μετεμφυλιακές καταστάσεις.

Ο  Παναγιώτης Λαφαζάνης στη σημερινή του παρέμβαση (Παρασκευή 17 Ιουνίου) στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, απαντά πολιτικά αλλά και τονίζοντας ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη, στα όσα συκοφαντικά είπε την περασμένη Τρίτη 14 Ιουνίου, ο “εμπειρογνώμονας” του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου(!), σε θέματα μυστικών υπηρεσιών(!), Κώστας Πικραμένος, αμέσως μετά την συνέντευξη του κ. Λαφαζάνη, στην οποία ο τελευταίος ανακοίνωσε και την επωνυμία την νέας πολιτικής του κίνησης, Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης(ΔΗ.Κ.ΕΑ).

Όπως επισημαίνει, χωρίς να κρίνει καν πολιτικά τα όσα υποστηρίζει ο κ. Λαφαζάνης, ο “εμπειρογνώμονας” του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναίτια και χωρίς καν να προκληθεί, σε δική του συνέντευξη που ακολούθησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, του έκανε επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς, επιχειρώντας να συνδέσει τον ίδιο και το κίνημα που ίδρυσε με την δράση των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας