Ντου στη “βουλή” του σιωνιστικού ψευδοκράτους από συγγενείς αιχμαλώτων της Χαμάς

570

“Ισραηλινοί” διαδηλωτές εισέβαλαν στη συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής στην Αλ Κουντς εν μέσω αυξανόμενης οργής για την άρνηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου να προχωρήσει σε μια συμφωνία για τον τερματισμό των εχθροπραξιών στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών αιχμαλώτων.

Μια ομάδα 20 ατόμων εισέβαλλε στη συζήτηση της Επιτροπής Οικονομικών της Κνεσέτ τη Δευτέρα, απαιτώντας δράση από τους νομοθέτες για την απελευθέρωση των μελών των οικογενειών τους που κρατούνται από τους μαχητές του παλαιστινιακού κινήματος αντίστασης Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου 2023.

Μια γυναίκα κρατούσε φωτογραφίες τριών μελών της οικογένειας, λέγοντας: «Μόνο ένα θα ήθελα να πάρω πίσω ζωντανό, ένα στα τρία!»

Άλλοι διαδηλωτές, ντυμένοι με μαύρα μπλουζάκια, κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν: «Δεν θα κάθεστε εσείς εδώ όσο εκείνοι πεθαίνουν εκεί».

«Απελευθερώστε τους τώρα, τώρα, τώρα!» φώναζαν ρυθμικά.

Μια ομάδα διαδηλωτών συγκεντρώθηκε επίσης έξω από την παραλιακή κατοικία του Νετανιάχου, καλώντας τον αρχηγό του καθεστώτος να εργαστεί για την απελευθέρωση των “Ισραηλινών” αιχμαλώτων.

Ο Νετανιάχου έχει μέχρι στιγμής απορρίψει οποιαδήποτε συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων. Την Κυριακή, απέρριψε για άλλη μια φορά τους όρους που υπέβαλε η Χαμάς για τον τερματισμό της σύγκρουσης με αντάλλαγμα την απελευθέρωση των αιχμαλώτων πολέμου. Λέει ότι μια τέτοια προοπτική σημαίνει «παράδοση».

Από τους 253 αιχμαλώτους που το Ισραήλ λέει ότι η Χαμάς συνέλαβε κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης “Καταιγίδα του αλ Άκσα” της 7ης Οκτωβρίου, το σιωνιστικό καθεστώς πιστεύει ότι 132 εξακολουθούν να βρίσκονται στη Γάζα, εκ των οποίων οι 104 πιστεύεται ότι είναι ζωντανοί.

Ένας αυξανόμενος αριθμός αναφορών υποδηλώνει ότι οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις μπορεί να ευθύνονται για τον θάνατο των δικών τους στρατιωτών που βρίσκονται υπό κράτηση από τη Χαμάς.

Την Παρασκευή, η μητέρα ενός σκοτωμένου Ισραηλινού στρατιώτη που είχε πιαστεί αιχμάλωτος από τη Χαμάς είπε ότι οι δυνάμεις του καθεστώτος σκότωσαν τον γιο της με αέρια ενώ κρατούνταν σε ένα τούνελ στη Γάζα.

Και η Χαμάς είπε στα μέσα Ιανουαρίου ότι δύο από τους ομήρους σκοτώθηκαν σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα.

Πηγή: Press TV (Ιράν)

Σημείωση του μεταφραστή: Όλες οι μαρτυρίες απελευθερωμένων αιχμαλώτων μιλούν για την εξαιρετική φροντίδα της Χαμάς προς τους αιχμάλωτούς της. Είναι χαρακτηριστικό της σήψης της “ισραηλινής” κοινωνίας το ότι οι συγγενείς των αιχμαλώτων ΔΕ ζητούν να δοθεί τέλος στη σφαγή των Παλαιστινίων, αλλά απλά να βρεθεί τρόπος να γυρίσουν οι συγγενείς τους. Μετά από αυτό, μάλλον δε θα τους πείραζε να εξολοθρευτούν μέχρις ενός οι “κατσαρίδες” όπως ονομάζουν κάποιοι κατοχικοί αξιωματούχοι τους Παλαιστίνιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας