Υποτιθέμενες αντιπροσωπευτικές κυβερνήσεις επιβάλλουν στους πολίτες Σόδομα και Γόμορρα.

1193
Αμερική η πρώτη επανάσταση

Η κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού και η αντικατάστασή του με τον woke σατανισμό έχει προχωρήσει τόσο γρήγορα που ούτε εγώ που την περίμενα, δεν μπορώ να την παρακολουθήσω.

Ο Stephen Karganovic που γράφει στο Global Research φέρνει στην προσοχή μας πέντε από τις πολλές παλαβές woke πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί στον Καναδά, την Καλιφόρνια και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν είναι καθόλου αστείο. Είναι πολύ πραγματικό:

1. Προκειμένου να διατηρηθεί η μυθοπλασία ότι οι άνδρες και οι γυναίκες δεν έχουν διακριτή φυσιολογία, η καναδική κυβέρνηση έχει επιβάλει την εγκατάσταση διανομέων ταμπόν στα ανδρικά μπάνια. Το εμπειρικό γεγονός ότι οι άντρες δεν χρησιμοποιούν ταμπόν καταρρίπτεται από την ιδεολογία, η οποία υπαγορεύει κατηγορηματικά ότι το κάνουν επειδή ορίζεται δογματικά ότι οι άνδρες έχουν έμμηνο ρύση και επιπλέον μπορούν να γεννήσουν μωρά. Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι κάτι που δεν είναι και ισχυρίζονται ότι η υποκειμενική τους αυτοαντίληψη υπερισχύει της πραγματικότητας, εξουσιοδοτούνται πολιτικά να ακυρώσουν την εμπειρική παρατήρηση και τα συμπεράσματα των επιστημόνων που πραγματοποιούν ακριβή, επαληθεύσιμη έρευνα.

2. Επίσης, στον ιδεολογικό πάγκο του χασάπη σφαγιάζεται η ορολογία που παραπέμπει σε αντιλήψεις κοινής λογικής που προηγούνται της woke παράνοιας σχετικά με τις φυσικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. «Μητέρα» και «πατέρας», εκφράσεις που παραπέμπουν στους προφανώς διαφορετικούς ρόλους των γονέων στη διαδικασία σύλληψης και ανατροφής των παιδιών τους, στο ελεγχόμενο από την woke ιδεολογία σύμπαν έχουν αντικατασταθεί υποχρεωτικά από τους χαρακτηρισμούς «γονέας αρ. 1» και «γονέας αρ. 2», που επινοήθηκαν για να κρύψουν αυτή την πραγματικότητα. Τώρα η Μεθοδιστική Εκκλησία της Μεγάλης Βρετανίας έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, χαρακτηρίζοντας τους όρους «husband» και «wife» προσβλητικούς. Εμπνευσμένο από το ιδεολόγημα της “περιεκτικότητας”, το τεχνικό σκεπτικό αυτής της απομάκρυνσης από το φυσιολογικό είναι το «να αποφεύγουμε να κάνουμε υποθέσεις» που δεν είναι «η πραγματικότητα για πολλούς ανθρώπους».

3. Η avant-garde πολιτεία της Καλιφόρνιας ψήφισε έναν νόμο που τίθεται σε ισχύ φέτος, τον AB 1084, ο οποίος απαιτεί από τα μεγάλα καταστήματα λιανικής να περιλαμβάνουν τμήματα παιχνιδιών ουδέτερων ώς προς το φύλο, επί ποινή προστίμων και άλλων κυρώσεων. Ο νέος νόμος θα επιβαρύνει με επιπλέον κόστος τα καταστήματα λιανικής και θα έχει τον προβλέψιμο οικονομικό αντίκτυπο της αύξησης της τιμής των παιχνιδιών γενικά για τις φυσιολογικές οικογένειες και τα παιδιά τους. Παρεμπιπτόντως, επαφίεται στον καθένα να μαντέψει ποιος είναι ο ορισμός των “ουδέτερων ως προς το φύλο παιχνιδιών” και αν υπάρχει αγορά για τέτοια είδη. Αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν που διέπεται από ιδεολογικές αυταπάτες αυτές είναι ασήμαντες λεπτομέρειες.

4. Στη Βρετανία, τη χώρα όπου γράφτηκε το μυθιστόρημα 1984 το οποίο εισήγαγε την έννοια του εγκλήματος σκέψης, κινήθηκαν πρόσφατα οι πρώτες πραγματικές διώξεις για έγκλημα σκέψης. Η Isabel Vaughan Spruce, Διευθύντρια του UK March for Life, μέχρι στιγμής έχει δεχτεί πρόστιμο από την αστυνομία τρεις φορές και οδηγήθηκε στο δικαστήριο επειδή προσευχόταν σιωπηλά μπροστά σε κλινικές αμβλώσεων. Ας σημειωθεί ότι οι συλλήψεις της δεν πυροδοτήθηκαν από ομιλία ή συμπεριφορά, αλλά για μια «απαράδεκτη» δραστηριότητα που ήταν καθαρά διανοητική. Οι βρετανικές αρχές δεν αμφισβήτησαν το δικαίωμά της ως πολίτη (ή βασιλικού υπηκόου, αν θέλετε) να βρίσκεται στον δημόσιο χώρο όπου συνελήφθη. Η κράτηση και η δίωξη βασίστηκαν εξ ολοκλήρου στην αντίληψή τους για το τι φέρεται να συνέβαινε στο μυαλό της, κοντά σε μια κλινική αμβλώσεων, κάτι που οι αρχές θεώρησαν ότι θα μπορούσε να είναι προκλητικό και ενοχλητικό για τους καταναλωτές των υπηρεσιών της κλινικής. Οι αναγνώστες πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται στη νομολογία η έννοια της “παράβασης σκέψης” και ότι μέχρι στιγμής το βρετανικό κοινοβούλιο δεν έχει προσδιορίσει θεσμικά ένα τέτοιο αδίκημα. Εντούτοις, ένα πραγματικό πρόσωπο που υποτίθεται ότι είναι προικισμένο με ανθρώπινα δικαιώματα έχει υποβληθεί σε δίωξη για αντικειμενικά αναπόδεικτες σκέψεις προκειμένου να επιβληθεί ένας νομικά ανύπαρκτος κανόνας. Αλλά αυτό είναι το νέο φυσιολογικό, η βασισμένη σε κανόνες τάξη της woke λειτουργίας των δικαστηρίων που διαμορφώνεται τώρα στη χώρα που κάποτε υπερηφανευόταν για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων των Άγγλων», όσο εκκεντρικοί κι αν ήταν. Ακόμη και η KGB τα παλιά χρόνια δεν θα μπορούσε να επινοήσει κάτι τέτοιο.

5. Επιστρέφοντας στην avant-garde Καλιφόρνια, ο βραβευμένος δάσκαλος της πέμπτης τάξης του Glendale, Ray Shelton τέθηκε σε αναστολή επειδή αρνήθηκε να συναινέσει στο να τσιτσιδώνονται μπροστά σε μαθήτριες στα αποδυτήρια των κοριτσιών μαθητές που «αυτοπροσδιορίζονται» ως κορίτσια. Επειδή εναντιώθηκε στην ατζέντα των τρανς στο σχολείο του, ο Σέλτον έχασε τη δουλειά του. Δεν έκανε καμία διαφορά το γεγονός ότι οι μαθήτριες και οι γονείς τους τον υποστήριξαν πλήρως και επίσης εναντιώθηκαν έντονα σε αυτές τις επιθετικές εκδηλώσεις γύμνιας του αντίθετου φύλου. Το Glendale τυγχάνει να είναι ένα κατά πλειοψηφία Αρμένικο προάστιο του Λος Άντζελες και οι φυσιολογικοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία κάτοικοί του είναι ακαλλιέργητοι στις προοδευτικές δυτικές αξίες. Αντέδρασαν με δυσφορία στην ενορχηστρωμένη από το κράτος σεξουαλικοποίηση των παιδιών τους. Οι διαμαρτυρίες τους, ωστόσο, δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ο Shelton τώρα μηνύει το κράτος για αποζημίωση. Του ευχόμαστε καλή τύχη, στο δικαστικό σύστημα της ψυχικά διαταραγμένης πολιτείας της Καλιφόρνιας.

Global research: The West’s Lunatic Woke Agenda

Αν μου επιτρέπεται, θα σας πω τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πως ό,τι παλαιότερα θεωρούνταν φυσιολογικό, ηθικό, νόμιμο και απολύτως υπερασπίσιμο είναι τώρα ύποπτο, απαράδεκτο και ποινικοποιημένο.

Το πιο μαζικό πραξικόπημα στην παγκόσμια ιστορία έχει επιτευχθεί. Κανείς στη Δύση δεν έχει δικαιώματα εκτός από αυτά που εγκρίνουν οι woke κατακτητές μας, και είναι τα δικαιώματα των ανώμαλων, των ανήθικων και των σεξουαλικά διεστραμμένων. Οι Χριστιανοί και οι μουσουλμάνοι θεωρούνται τρομοκράτες κατά της σατανικής τάξης. Εάν δεν πιστεύετε ότι οι άνδρες έχουν έμμηνο ρύση και μπορούν να κάνουν μωρά, διαπράττετε το αδίκημα να τοποθετείτε τα βιολογικά δεδομένα υψηλότερα από τα woke ιδεολογήματα και είστε εχθρός του λαού.

Ο μέσος Αμερικανός, Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός, Καναδός, Αυστραλός πολίτης είναι πολύ αδιάφορος για να καταλάβει ότι ο πολιτισμός και οι ηθικές του αξίες έχουν αντικατασταθεί από εκείνες των Σοδόμων και των Γομόρρων. Πολύ λίγοι κατανοούν ότι οι φυσιολογικές πεποιθήσεις και συμπεριφορά έχουν ποινικοποιηθεί.

Δεν ξέρω αν η Ρωσία του Πούτιν, η Κίνα του Σι και το Ιράν του Χαμενεΐ έχουν μολυνθεί και τοποθετηθεί στον δρόμο προς το κακό από την woke ιδεολογία της Αμερικής που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον δυτικό κόσμο. Πολλοί από τους «νεαρούς ηγέτες» έχουν ενσωματωθεί στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μια συλλογή παγκόσμιων ελίτ που υποστηρίζουν ότι η ανθρωπότητα, όπως τα βοοειδή, πρέπει να υποστεί “κούρεμα πληθυσμού” για να επιβιώσει ο πλανήτης. Όμως η Σερβία υπέκυψε. Ο Καργκάνοβιτς αναφέρει ότι «από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, με βαριές ποινές για τους παραβάτες, σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το φύλο, οι Σέρβοι θα πρέπει να μιμούνται τα συλλογικά τους δυτικά μοντέλα. Το εκπαιδευτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών βιβλίων, και όλη η επικοινωνία του δημόσιου τομέα θα αναδιοργανωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις νέες κατευθυντήριες γραμμές. Η επιβολή μιας γλώσσας με ευαισθησία σε θέματα φύλου, συμπεριλαμβανομένων των αντωνυμιών(*), έχει εξέχουσα θέση σε αυτή την ατζέντα. Οι Σέρβοι γονείς θα είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν πρόθυμα στις ιδιοτροπίες των παιδιών τους που πρόκειται να υποβληθούν σε πλύση εγκεφάλου, να συναινέσουν σε ορμονικές θεραπείες αλλαγής φύλου για τα παιδιά τους και να τηρούν αυστηρά το καθεστώς αντωνυμίας που θα τους ζητηθεί. Η αντίσταση θα έχει ως αποτέλεσμα υψηλά πρόστιμα και ποινές φυλάκισης αλλά και τη βίαιη απομάκρυνση των παιδιών τους από τη γονική επιμέλεια για να τεθούν σε ανάδοχη φροντίδα εγκεκριμένη από την κυβέρνηση».

Στη Σκωτία, ένας σχεδόν πανομοιότυπος νόμος, που προβλέπει έως και επτά χρόνια φυλάκιση για απείθαρχους γονείς που αρνούνται να δεχτούν τα παιδιά τους να ταυτοποιηθούν ως τρανς είναι στα σκαριά.

Ο Καργκάνοβιτς ξεκαθαρίζει ότι οι δήθεν αντιπροσωπευτικές κυβερνήσεις επιβάλλουν στους πολίτες «αναγκαστική άρνηση των αποδείξεων των αισθήσεών τους και υποχρεωτική υποταγή σε αποκρουστικές ανοησίες». Οι woke σατανιστές έχουν ένα πλήρες «σχέδιο για τη συντριβή του ανθρώπινου πνεύματος, που οδηγεί τελικά στην πλήρη υποταγή του».

https://www.globalresearch.ca/west-lunatic-woke-agenda-spills-over-bystander-serbia/5846782

Πηγή: www.paulcraigroberts.org

(*) [σ.τ.μ.] Μέσα στην ολομέτωπη επίθεση των παρανοϊκών παγκοσμιοποιητών, ο βιασμός της γλώσσας έχει πρωτεύοντα ρόλο. Έτσι, πέραν του ότι ο καθένας μπορεί να επιλέγει τις λεγόμενες “αντωνυμίες προτίμησής” του (π.χ. ένας άντρας, στη νεο-αγγλική, μπορεί να επιλέξει ότι πρέπει να αναφερόσαστε σε αυτόν όχι ως “he” αλλά ως “she”, “it”, “they” ή το νεοπαγές “xe”. Στην από δω πλευρά του Ατλαντικού, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει μοιράσει στους μεταφραστές που εργάζονται στις υπηρεσίες της, οδηγίες για το πώς να μεταφράζουν κείμενα με “μη προσβλητικό τρόπο”. Στη χώρα μας προ ολίγων ετών άτομο που είχε αποφασίσει ότι δεν έχει φύλο είχε προσφύγει σε ειρηνοδικείο αιτούμενο να αναγνωριστεί το δικαίωμά του να αναφέρεται επισήμως ως “το Τζέισον Αντιγόνη”)

Σημείωση Ίσκρα: Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με την άποψη του συγγραφέα για τη σατανική προέλευση των πολιτικών των κέντρων της παγκοσμιοποίησης. Πέραν αυτού όμως, τα όσα γράφει είναι εξαιρετικά σημαντικά. Δυστυχώς είναι και εξαιρετικά επίκαιρα για τη χώρα μας, όπου στο αμέσως επόμενο διάστημα δια του ομοφυλόφιλου νομοθετήματος που αναμένεται να περάσει με συνεργασία των υπολοίπων του ΣΥΡΙΖΑ με την πλέον νεοταξίτικη πτέρυγα της Ν.Δ. και “λοιπές προοδευτικές δυνάμεις”, μπαίνει ξανά στην ημερήσια διάταξη η εναρμόνιση της νομοθεσίας με την παρανοϊκή woke ατζέντα και η προκρούστεια ευθυγράμμιση με αυτήν της ελληνικής κοινωνίας.

Σημείωση του συγγραφέα: Η άδεια επανέκδοσης των στηλών του Dr. Roberts δεν σημαίνει ότι ο Dr. Roberts υποστηρίζει τους ιστότοπους ή τους οργανισμούς μέσων ενημέρωσης που αναδημοσιεύουν τις στήλες του ή ότι εγκρίνει το περιεχόμενο των ιστότοπων, των μέσων ενημέρωσης ή των βιβλίων που αναδημοσιεύουν τις στήλες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας