Με παρέμβαση Λαφαζάνη στη“Dovalue”ματαιώθηκε πλειστηριασμός α΄κατοικίας φτωχής ασθενούς ηλικιωμένης

1127

Ο Π. Λαφαζάνης και συνεργάτες του συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη (13/12) με στελέχη της γνωστής εταιρείας Διαχείρισης Απαιτήσεων “Dovalue” και έλαβαν υπόσχεση αναστολής του βάρβαρου πλειστηριασμού πρώτης και μόνης κατοικίας 45τ.μ στη Κυψέλη, ηλικιωμένης φτωχής γυναίκας με ετήσιο εισόδημα 5400€, η οποία παράλληλα έχει κλονισμένη την υγεία της.

Ο Π. Λαφαζάνης σε δηλώσεις τόνισε ότι αναμένει την αναστολή του αφόρητα άδικου πλειστηριασμού και στη συνέχεια μια ρύθμιση του δανείου με βαθύ κούρεμα και με τέτοιους όρους που θα μπορεί να ανταποκριθεί η φτωχή ηλικιωμένη δανειολήπτρια, κάτι που πρέπει να γενικευθεί και να εφαρμοστεί κατά περίπτωση σε όλους τους δανειολήπτες της περιόδου, των οποίων απειλείται η πρώτη κατοικία ή και περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία τους.

Αργά το απόγευμα πληροφορηθήκαμε ότι ανεστάλη οριστικά ο πλειστηριασμός και ότι έγινε μια ρύθμιση του δανείου σχετικά ικανοποιητική  για την ανήμπορη δανειολήπτρια.

*Ο Λαφαζάνης με τη δανειολήπτρια στη φωτογραφία (στο αριστερό του χέρι) έξω από τα γραφεία της “Dovalue” μετά τη συνάντησή τους με στελέχη της εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας