Κυβερνητικά “Λάθη”, Πανδημική Συνθήκη του ΠΟΥ και Ψηφιακή Επιτήρηση

625
Η υπερβολή στη χρήση μάσκας, στις υποχρεωτικότητες και  στα υπόλοιπα μέτρα, όπως οι ενισχυτικές δόσεις, δεν έγινε τυχαία από τα κράτη. Έγινε σκόπιμα και μεθοδευμένα, κατά παρέκκλιση των οδηγιών του ΠΟΥ που εμφανιζόταν πιο μετριοπαθής, ώστε να αποσυρθούν σταδιακά ως “λάθη” και να προσανατολιστεί η κοινή γνώμη στην κατεύθυνση της διαχείρισης από τον ΠΟΥ των “υγειονομικών και κλιματικών κρίσεων”, ως πλέον κατάλληλου έναντι αποτυχημένων κυβερνήσεων.
Με λίγα λόγια, προκαλούν αγανάκτηση ώστε μέσω της υποχώρησης να προτείνουν το βαθύτερο σχέδιό τους ως σωτήριο, χρησιμοποιώντας της κυβερνήσεις-μαριονέτες.
Μέσω της Συνθήκης του ΠΟΥ, οι συστάσεις του θα γίνουν εντολές, με κυρώσεις για όποιο κράτος δεν συμμορφώνεται και, κανείς δεν αποκλείει, στρατιωτικές επεμβάσεις εναντίον των ανυπάκουων.
Η ταφόπλακα της εθνικής κυριαρχίας.
Το να αναλάβει ο – εξαρτώμενος και χρηματοδοτούμενος από φιλανθρωκαπιταλιστές και εταιρικά συμφέροντα των φαρμακευτικών και όχι μόνο – ΠΟΥ αυτή τη διαχείριση, ισοδυναμεί με την ανάθεση της παγκόσμιας ειρήνης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ που αποτελείται από τις χώρες με τις πιο ισχυρές πολεμικές βιομηχανίες.
Όπου έχει οδηγηθεί η ειρήνη στον πλανήτη, εκεί θα οδηγηθεί το περιβάλλον και η  υγεία όλων των κατοίκων του.
Όσον αφορά τη μάσκα, η υπερβολή συνέβη για να αποσυρθεί, ακόμη και με πρόστιμο για όποιον καλύπτει το πρόσωπό του, ενόψει ψηφιακού βιομετρικού ελέγχου στο κράτος επιτήρησης των έξυπνων πόλεων.
SMART δεν σημαίνει έξυπνος αλλά Self Monitoring Analysis Reporting Technology. Ψηφιακός Ρουφιάνος.
Η αντίδραση στο σύνθημα της Μεγάλης Υποδούλωσης του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ είναι “Δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι”, μπορεί  να εμποδιστεί μόνο με την ψηφιακή επιτήρηση υπό την καθοδήγηση παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Η παγκόσμια αόρατη φυλακή που εγκαθιστούν με το μανδύα της “προόδου” δεν μπορεί  να πετύχει.
Είναι παρά φύσιν, είναι λίγοι και είμαστε πολλοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας