Κασσελάκης:-Ναι σε όλα στη συνάντηση με τον πρέσβη των ΗΠΑ!

792

Η αμερικανοφροσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ έχει συνέχεια

Ναι σε όλα από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη στον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης με τον οποίο είχε σήμερα επίσημη συνάντηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια».

Οπως ήταν αναμενόμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της μετατροπής της Ελλάδας σε ορμητήριο του ΝΑΤΟ με την επέκταση των αμερικανικών βάσεων, στηρίζοντας την κυβερνητική πολιτική που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ επί Αλέξη Τσίπρα. Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο Στ. Κασσελάκης «υπογράμμισε ότι οι στρατηγικές – αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να αναπτύσσονται σε αμοιβαία επωφελή βάση, με απτή στήριξη των θέσεων της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, καθώς και της άμυνάς της».

Δεν έμεινε μόνο σε αυτά καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε όλη τη βεντάλια της αμερικανικής ατζέντας ταυτιζόμενος με τις επιδιώξεις των ΗΠΑ. Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο Στ. Κασσελάκης «υπογράμμισε, τέλος την ανάγκη να στηριχθούν οι προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ: για τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειρήνη στη βάση του διεθνούς δικαίου, καθώς και για άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα». Ούτε αναφορά στα σχέδια επέκτασης του ΝΑΤΟ, ούτε φυσικά σε ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Από 902.gr

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης είχε γεύμα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ (και…«τραγουδιστή» του ΝΑΤΟ), Νίκο Κοτζιά

ΠΗΓΗ ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας