Γάζα: Δυο μήνες μετά!-Ιδού τα αποτελέσματα της μάχης Ισραήλ-”τρομοκρατών”

745

Μέσα σε λίγες αράδες , φωτογραφίες και video, όλο το στυγερό σιωνιστικό έγκλημα ενάντια σε αθώους Παλαιστίνιους. Ντροπή και όνειδος σε όλο τον…πολιτισμένο κόσμο, που ανέχεται και σιωπά σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα όλων των εποχών.

Ντροπή και όνειδος, στην πολιτική ηγεσία της χώρας, που παραμένει σταθερά υποστηρικτική στον κατά συρροή δολοφόνο….”αγαπητό Bibi( Νετανιάχου). 

 Iskra

 

 

Χτες συμπληρώθηκαν 2 μήνες από το ξεκίνημα της πιο οργανωμένης μαζικής δολοφονίας εναντίον μιας κοινωνίας, από το Σιωνιστικό ρατσιστικό καθεστώς του Ισραήλ με την πλήρη υποστήριξη και συμμετοχή των ΗΠΑ και της συλλογικής Δύσης.

Η επιχείρηση μιας σύγχρονης πολεμικής μηχανής, στηρίχτηκε στην ισοπέδωση του αστικού ιστού της Γάζας και στην εισβολή 350.000 σιδερόφραχτων δολοφόνων για να “τελειώσουν τη σφαγή”:
✔️ Πάνω από 50 τόνοι βομβών ρίχτηκαν σε κάθε 1 τετραγωνικό χιλιόμετρο της Γάζας,
✔️17.200 άνθρωποι εξοντώθηκαν εν ψυχρώ, 7.600 παραμένουν θαμμένοι στα χαλάσματα, πάνω από 43.000 τραυματίστηκαν.

☝️Δείτε ένα απολογισμό δυο μηνών γενοκτονίας και σκεφτείτε ότι το έγκλημα συνεχίζεται μπροστά στα μάτια της ανθρωπότητας, όσο διάστημα επιτρέπει στους ενόχους να υπάρχουν!

Παρά τη σφαγή και την κινητοποίηση τόσων δυνάμεων από το Ισραήλ και τη Δύση,
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ στρατιωτικός ή επιχειρησιακός στόχος δεν έχει επιτευχθεί:

 

✔️ Στο χάρτη:
– με γαλάζιο οι περιοχές της Λωρίδας της Γάζας που κατάφεραν οι Ισραηλινές δυνάμεις να έχουν παρουσία μέχρι τώρα, αλλά συνεχίζουν να είναι πεδίο συγκρούσεων με τις αντάρτικες ομάδες της Αντίστασης,
– με καφέ οι περιοχές που είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των Παλαιστινιακών οργανώσεων,
– με κίτρινο, οι περιοχές έξω από τα όρια της Λωρίδας, που το Ισραήλ αναγκάστηκε να εκκενώσει πλήρως εγκαταλείποντας οικισμούς και πόλεις.

✔️ Τα ίδια τα δυτικά μέσα παραδέχονται:
“Παρά το στόχο για εξόντωση της Χαμάς, η οργάνωση παραμένει άθικτη”

😜 Ο χασάπης Νετανιάχου, θέλοντας να κρατήσει τους πολίτες του Ισραήλ και της Δύσης σε “εικονική πραγματικότητα” επιμένει ότι εξόντωσε … “πάνω από 5.000 μαχητές και σκότωσε πάνω από τους μισούς διοικητές της!”

 

Εικόνες “τρομοκρατών” που δεν μπόρεσε να “εξοντώσει” ακόμα ο Νετανιάχου, αλλά κατάφερε “να πεθαίνουν από την πείνα για μια μπουκιά φαγητό”!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας