Χταποδομαχίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Πολάκης εναντίον Αυγής και από την εξωτερική….Καρανίκας

987

Η παρακμή της ελληνικής κομματικής τάξης πνίγει τη χώρα

Αφού με το Συνέδριο και την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε η εσωκομματική μάχη στην Κουμουνδούρου, ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν νέους λόγους να ανταλλάξουν φίλια πυρά.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, πρωτοτύπησαν καθώς ο λόγος για την μεταξύ τους σύγκρουση δεν ήταν ούτε τα εθνικά θέματα, ούτε ο τρόπος που ασκείται η αντιπολίτευση. Αφορμή τώρα στάθηκαν… τα χταπόδια. Ναι καλά διαβάσατε.. για τα χταπόδια.

Όλα ξεκίνησαν από ένα πρωτοσέλιδο της Αυγής στο οποίο υπήρχε αναφορά στη νέα – πολύ ενδιαφέρουσα η αλήθεια είναι- στήλη της εφημερίδας που αφορά τα δικαιώματα των ζώων.

Ο Παύλος Πολάκης – άγνωστο γιατί-  θεώρησε εαυτό θιγμένο και μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή την «έπεσε» στην κομματική εφημερίδα υποστηρίζοντας ότι δεν είναι αυτός τρόπος αντιπολίτευσης. «Δεν είναι τρόπος αντιπολίτευσης αυτός. Με τα δικαιώματα των χταποδιών θα κάνουμε αντιπολίτευση;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής Χανίων κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο διευθυντής της εφημερίδας, Άγγελος Τσέκερης, του απάντησε με δημόσιο άρθρο την επόμενη μέρα, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι «Το θέμα εδώ είναι ότι κάποιοι σύντροφοι θεωρούν τον εαυτό τους νόμιμο ιδιοκτήτη της παλικαρίσιας αντιπολίτευσης. Και ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της αντιπολίτευσης, θεωρούν όλους τους άλλους νερόβραστους, συμβιβασμένους, θολοκουλτουριάρηδες, δικαιωματιστούληδες, ανίκανους για “αντρίκεια” αναμέτρηση με τον αντίπαλο. Και τους ξινίζουν τα χταπόδια» και προσθέτοντας ότι στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ασκούσε σκληρή κρητική στην κυβέρνηση για σειρά ζητημάτων.

Ο Πολάκης επανήλθε με ανάρτησή του στο facebook ενώ από την «χταποδομαχία» δεν έλειψε και ο Νίκος Καρανίκας ο οποίος ζήτησε «η επιτροπή δεοντολογίας να λειτουργήσει άμεσα χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα της Αυγής ύβρις προς το κομματικό στέλεχος – τον Παύλο Πολάκη αλλά και το ίδιο το κόμμα.»

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μόνο ώρες, αφού ο Αλέξης Τσίπρας δημοσίως έθεσε το κόμμα σε προεκλογική περίοδο. Όπως μου είπε, μάλιστα, άνθρωπος που παρακολουθεί στενά τα όσα συμβαίνουν στην Κουμουνδούρου.. ορισμένοι είναι ικανοί για όλες τις εκπλήξεις.. αρκεί αυτές να είναι αρνητικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας