Χερσώνα: επέστρεψε στον ρώσικο εθνικό κορμό-Σε ρούβλια ο νέος προϋπολογισμός της

643

Έχει ξεκινήσει και το εμπόριο μέσω της Κριμαίας

Ο νέος προϋπολογισμός της περιφέρειας της Χερσώνας, η οποία πλέον βρίσκεται ξανά στον εθνικό κορμό της Ρωσίας, έχει ήδη εγκριθεί σε ρούβλια, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Σάλντο, επικεφαλής της στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης, που εγκατέστησαν οι Ρώσοι στη περιοχή.

«Ο προϋπολογισμός έχει ήδη εγκριθεί. Ο προϋπολογισμός αφορά μόνο σε δαπάνες. Δεν δίνουμε ακόμη την πλευρά των εσόδων. Αλλά, παρ’ όλα αυτά, ο προϋπολογισμός έχει ήδη εγκριθεί σε ρούβλια. Λαμβάνει υπόψη το κόστος της αμοιβής των υπαλλήλων των εκτελεστικών οργάνων, το κόστος της πληρωμής των κοινωνικών χώρων, της πληρωμής των συντάξεων», δήλωσε ο Σάλντο σε συνάντηση με εκπροσώπους των δήμων της περιοχής.

Ο ρωσικός στρατός κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην Ουκρανία, απελευθέρωσε ολόκληρη την περιοχή της Χερσώνας στο νότιο τμήμα της χώρας, καθώς και το Αζοφικό τμήμα της Ζαπορόζια.

Στις περιοχές έχουν σχηματιστεί στρατιωτικές-πολιτικές διοικήσεις, έχει αρχίσει η μετάδοση ρωσικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών καναλιών και αποκαθίστανται οι εμπορικές σχέσεις με την Κριμαία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας