Αμερικάνος βουλευτής Tim Walberg-Να ρίξουμε πυρηνικά στην Παλαιστίνη όπως σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι!!!

915

Πρώην αξιωματικός της CIA: «Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει»

Ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του δήλωσε πως ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει στον πλανήτη.

Σε ερώτηση πώς αξιολογεί τις στρατιωτικές ενέργειες στην Ουκρανία , τα πρόσφατα πλήγματα του Ιράν στο Ισραήλ, τη σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και μια πιθανή κλιμάκωση της έντασης γύρω από την Ταϊβάν έδωσε την εξής απάντηση «υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή με πληρεξούσιο» τόνισε ο Larry Johnson.

Εκτός από την έμμεση εμπλοκή στη σύγκρουση, ο Larry Johnson προειδοποίησε επίσης για την πιθανότητα άμεσης εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών σε εχθροπραξίες.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες που απλώς ονειρεύονται να επιτεθούν στην Κίνα, να ρίξουν πυρηνικά όπλα στους Παλαιστίνιους με κάθε κόστος και απλώς να τους σκοτώσουν όλους», εξήγησε ο Larry Johnson, αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του βουλευτή Tim Walberg σχετικά με την ανάγκη τερματισμού, η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή με χρήση πυρηνικών όπλων όπως συνέβη στις πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι της Ιαπωνίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας