Αισθητή η εκλογική απουσία του ΔΗ.Κ.Ε.Α (Π.Λαφαζάνης)-Αφασία και αερολογίες ο προεκλογικός αγώνας

2768

Σε μία από τις πιο κρίσιμες ιστορικές στιγμές όπου η Ελλάδα, η περιοχή μας, η Ευρώπη και ο κόσμος τρίζουν συθέμελα, ο “σικέ” εκλογικός αγώνας στη χώρα μας, λες και γίνεται σε άλλον πλανήτη, κινείται μεταξύ αφασίας και αερολογίας, με την Ελλάδα στον αυτόματο ληστρικό και πολεμικό πιλότο των πιο τυχοδιωκτικών κύκλων των Δυτικών κέντρων.

Η τραγωδία σε αυτή τη χώρα δεν είναι μόνο τα τρία κόμματα “εξουσίας”, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ, που αλληλοπλακώνονται όχι για τις κρίσιμες επιλογές στην πορεία της χώρας, εκεί δεν έχουν την παραμικρή διαφορά, αλλά για το ποιός και αν θα συνεργαστεί με ποιόν και τα σχετικά παρόμοια, δηλαδή για τις καρέκλες και τα λάφυρά τους.

Ακόμα μεγαλύτερη όμως τραγωδία είναι τα ψευδωνύμως λεγόμενα αντισυστημικά κόμματα, τα οποία, ανίκανα και συμβιβασμένα, προσπαθούν να επιβιώσουν και να αναρριχηθούν μέσα από τα κόκκαλα της συμβιβασμένης προβολής τους που τους πετάνε τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, στο πλαίσιο του δικομματικού ανταγωνισμού. Έτσι, τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο μπλοκ της ΝΔ προβάλλουν ΚΚΕ, ΜΕΡΑ-25 και όψιμα ορισμένα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, που η σκανδαλώδης προβολή τους κάνει μπαμ, μόνο και μόνο για να κόψουν πόντους από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από την άλλη ακροδεξιά κόμματα και φυλλάδες υποκλίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, που τα θωπεύει για να κερδοσκοπήσουν με τη φθορά της ΝΔ.

Αυτό που απουσιάζει από τον εκλογικό αγώνα είναι μια ισχυρή, αποφασισμένη, δυναμική φωνή και εναλλακτικά επίκαιρη και ρεαλιστική πρόταση ανατροπής της φαύλης κατεστημένης εξουσίας, που θα ταρακουνήσει τα λιμνάζοντα ύδατα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Με δυο λόγια απουσιάζει από τον εκλογικό αγώνα το “Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης” (ΔΗ.Κ.Ε.Α) με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη, μια δύναμη που θα μπορούσε να κάνει άνωκάτω και τελικά να γκρεμίσει ένα μακάριο, προδοτικό, διαπλεκόμενο και παραδομένο στα ξένα κέντρα και την ολιγαρχία πολιτικό, οικονομικό και εκλογικό τοπίο.

Και το ΔΗ.Κ.Ε.Α απουσιάζει απ’ τον εκλογικό αγώνα όχι γιατί δεν είχε τα φόντα αλλά γιατί δεν είχε τα οικονομικά μέσα να ανταποκριθεί στα σκοπίμως υπερβολικά αναγκαία έξοδα της αναμέτρησης, πολύ περισσότερο όταν είχε απέναντί του ένα τείχος ένοχης σιωπής των κατεστημένων ξένων και εγχώριων διαπλεκόμενων κέντρων. Με δυο λόγια είχε και έχει απέναντί του όλους εκείνους που έχουν ληστέψει και ξεπουλήσει τον τόπο και το λαό και θα έπρεπε τώρα, αντί να κάνουν “debate” συγκάλυψης και συνενοχής τα οποία παρακολουθούν “βλακωδώς” και “αδιαμαρτύρητα” οι πολίτες, να βρίσκονται βαθιά μέσα στη φυλακή για πολλαπλές προδοσίες και απάτες.

Ενισχύστε όσοι αντιλαμβάνεστε τις κρίσιμες περιστάσεις οικονομικά το ΔΗ.Κ.Ε.Α. Δώστε τη δυνατότητα στο ΔΗ.Κ.Ε.Α να κατέλθει στις επαναληπτικές, εφόσον γίνουν, εκλογές.

Κάνετε τους τρομοκράτες της εγχώριας ξενόδουλης πολιτικής και οικονομικής τάξης να αισθανθούν ότι έχουν αντίπαλο και ότι δεν παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο. Και το τελευταίο ευρώ στο ΔΗ.Κ.Ε.Α αποτελεί “σφαίρα” κατά της σημερινής προδοτικής τάξης, κατά της μετα-εθνικής παγκοσμιοποίησης, κατά της Δυτικής νεοαποικιοκρατίας και υπέρ μιας νέας Ελλάδας, μιας Ευρώπης των κυρίαρχων εθνών και λαών χωρίς δεσποτείες, ενός νέου πλανήτη όπου όλα τα έθνη και οι λαοί θα μπορούν να διαθέτουν φωνή για το παρόν και το μέλλον τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας