Αίσχος!-Κυβέρνηση:Δεν διαγράφει αλλά απαιτεί και τοκίζει τα πρόστιμα ανεμβολίαστων άνω 60-ετών

2034

Η εκδικητικότητα που επιδεικνύει η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε όσους επέλεξαν να προστατέψουν τον εαυτό τους και να μην εμβολιστούν ξεπερνάει κάθε όριο καθώς δεν διαγράφει τα πρόστιμα που είχε επιβάλει στους ανεμβολίαστους άνω των 60 και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά τοκίζονται και για να διαγραφούν θα πρέπει να εμβολιαστούν ακόμα και τώρα που η πανδημία έχει τελειώσει!

Πολίτης έστειλε μήνυμα σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο, πέθανε και το πρόστιμο που της είχε επιβάλει η κυβέρνηση πέρασε στον ίδιο!

Οι δημοσιογράφοι απάντησαν πως, σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, για να διαγραφούν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο!

Πρόσθεσαν μάλιστα πως αλλιώς όχι μόνο δεν διαγράφοντα αλλά τοκίζονται κιόλας!

Κι όλα αυτά για ένα εμβόλιο για το οποίο παγκοσμίως διεξάγονται εισαγγελικές και ιατρικές έρευνες για το κατά πόσο ευθύνονται για το κύμα θανάτων από ανακοπές καρδιάς, εγκεφαλικά και από καρκίνους «turbo» που έχει εξαπλωθεί σε όσες κοινωνίες εμβολιάστηκαν σε ποσοστά της τάξης του 90%, ανάμεσά τους και η ελληνική.

Φυσικά το να ζητάει η κυβέρνηση από ανθρώπους άνω των 60 ετών, τώρα σε μία στιγμή όπου έχει εκλείψει ακόμα και η αιτία δημιουργίας αυτών των εμβολίων, να εμβολιαστούν, είναι μία εντελώς παράλογη απαίτηση που από μόνη της είναι ένα μεγάλο κενό λογικής.

Η επίμαχη ερώτηση μετά το 2:35:00 του βίντεο της εκπομπής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας