ΟΧΙ στις δίκες και τις διώξεις αγωνιστών που αγωνίζονται κατά των πλειστηριασμών

165

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η δίκη των 5 αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας – Συγκέντρωση Συμπαράστασης, στις 8.30π.μ., στο δικαστικό μέγαρο

 

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 του ΟΚΤΩΒΡΗ, στις 9π.μ., θα γίνει τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα δίκη μας των 5 μελών του ΣΥ.Σ.Θ. και του εργατικού κινήματος της πόλης στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων(!!!) Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή μας στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών λαϊκής κατοικίας και ειδικότερα στη διαδήλωση ενάντια στους πρώτους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη στις 7 Μάρτη του 2018. 

Γιατί ο Ηλίας, ο Θανάσης, ο Μάκης, ο Ζήσης, ο Γρηγόρης είναι οι …μεγαλύτεροι εγκληματίες, όταν λεν πως ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Ν’ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και FUNDS ένα σπίτι 90τ.μ., κι έναν ημιυπόγειο αποθηκευτικό/βιοτεχνικό χώρο 37τ.μ. για χρέη της τάξης των 30 και των 50 χιλιάδων ευρώ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ! Κι αυτό πρέπει όλοι κι όλες μαζί να το πούμε πάλι αύριο, όπως τότε το 2016-2018 που εκατοντάδες άνθρωποι κάθε Τετάρτη αποφασιστικά αλλά ειρηνικά (γιατί αυτός σε αντίθεση με τους κατήγορούς μας είναι ο δικός μας τρόπος), με τα επιχειρήματα και τα συνθήματά μας ΓΙΝΑΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΪΚΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Αύριο Τετάρτη, στις 8.30μ.μ., καλούμε καθέναν και καθεμιά ΑΣΠΙΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας