Ο ουκρανικός στρατός έχασε σχεδόν 47.000 στρατιώτες στο Luhansk τον Ιούλιο

162
Όπως σημείωσε ο Andrey Marochko, αυτές είναι οι μεγαλύτερες απώλειες των ενόπλων σχηματισμών της Ουκρανίας από την αρχή του έτους σε αυτήν την περιοχή

ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ, 5 Αυγούστου. /TASS/. Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν αριθμό ρεκόρ στρατευμάτων και ξένων μισθοφόρων στα σύνορα με τη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ (LPR) τον Ιούλιο, δήλωσε στο TASS ο στρατιωτικός ειδικός Αντρέι Μαρότσκο.

Τον περασμένο μήνα, 188 εχθρικές επιθέσεις αποκρούστηκαν στα σύνορα του LPR, δηλαδή 55 περισσότερες από την προηγούμενη περίοδο αναφοράς. Οι απώλειες του εχθρού κατά την περίοδο αναφοράς ανήλθαν σε περίπου 46.905 Ουκρανούς μαχητές και μισθοφόρους, που είναι 12.120 περισσότεροι από τον Ιούνιο. Αυτές είναι οι υψηλότερες απώλειες των ενόπλων σχηματισμών της Ουκρανίας από την αρχή του έτους σε αυτήν την περιοχή .

Ο Marochko πρόσθεσε ότι τον Ιούλιο, στα σύνορα LPR, τα ουκρανικά στρατεύματα έχασαν 46 άρματα μάχης, δύο συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων RAK-SA-12 κροατικής κατασκευής, 85 σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου και αντιμπαταρίες, 237 αποθήκες πυρομαχικών καθώς και πάνω από 700 διάφορα οχήματα μάχης .

1 σχόλιο

  1. Ευτυχώς που έχουμε “Ολυμπιακούς Αγώνες” μια κι οι άνθρωποι κατάντησαν … κοτόπουλα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας