Φερνάντες: Η επανάσταση στη Βενεζουέλα είναι ειρηνική, αλλά όχι άοπλη

1604
φερνάντες

Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στον κατάμεστο κινηματογράφο “Ίλιον”, η σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης και αλληλεγγύης προς τη Βενεζουέλα. 

Την εκδήλωση που οργάνωσε η Επιτροπή Αλληλεγγύης “Είμαστε όλοι Βενεζουέλα”, ο “Πανελλαδικός Αντιπολεμικός Κινηματικός Συντονισμός”, ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Χοσέ Μαρτί” και το Δίκτυο bloggers “La Red Solid@ria Griega”. Στην εκδήλωση χαιρέτησε η πρέσβειρα της Κούβας, Ζέλμις – Μαρία Ντομίνγκες.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο  επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας της Βενεζουέλας Φρέντι Φερνάντες, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε όταν είπε πωςείμαστε μια ειρηνική επανάσταση, αλλά όχι άοπλη. Δεν είμαστε αποικία κανενός“.

Στην θερμή και αγωνιστική εκδήλωση, στην οποία τα χειροκροτήματα συνόδευαν συνθήματα ενάντια στο πραξικόπημα των ΗΠΑ και αλληλεγγύης στο λαό της Βενεζουέλας, παραβρέθηκαν ο γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και τα στελέχη της Δημήτρης Στρατούλης, Βασίλης Πριμικήρης, Στάθης Λεουτσάκος,  Κώστας Ήσυχος, Χρήστος Τουλιάτος, η Νάντια Βαλαβάνη, Νίκος Γαλάνης, Διονύσης Φλαμιάτος, ο Θανάσης Σκαμνάκης, ο Νίκος Γουρλάς, ο Τάκης Κυπραίος, ο συγγραφέας Γιώργος Αλεξάτος, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, ο καθηγητής Σπύρος Σακελλαρόπουλος κ.ά.

rbsh_vivid
rbsh_vivid

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας