Το Σωματείο «Ασκληπιείου» για την απόπειρα φίμωσης και απειλής από τη διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ

1303
ασκληπιείου

Ενάντια του ιατρού παθολόγου του νοσοκομείου, Αντώνη Καραβά

Ο αυταρχισμός δε θα περάσει

 

Με ομόφωνη απόφασή μας, καταγγέλουμε τη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κυρία Όλγα Ιορδανίδου, η οποία, λίγο πριν την προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9,84 του συναδέλφου παθολόγου Αντώνη Καραβά, του τηλεφώνησε με στόχο να τον αποτρέψει να μιλήσει  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ασκληπιείο Βούλας.

Η Διοικήτρια επικαλέστηκε ότι, «σύμφωνα με τον νόμο, ο συνάδελφος δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει δημόσια για τα προβλήματα του νοσοκομείου επειδή δεν είναι εκλεγμένος συνδικαλιστής» και απείλησε ότι «αν το πράξει θα λάβει τα μέτρα της»!

Πρόκειται για ολοφάνερη απόπειρα φίμωσης και απειλής σε βάρος του συναδέλφου. Αποκαλύπτεται, παράλληλα, ο πανικός των αρμοδίων για την δημοσιοποίηση των μεγάλων και χρόνιων προβλημάτων του Ασκληπιείου Βούλας, με αποκορύφωμα τη βλάβη του Αξονικού Τομογράφου.

Οι απειλές των Διοικήσεων, του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης δεν μας φοβίζουν. Αντίθετα, μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα, τις περικοπές, τις ιδιωτικοποιήσεις, στον αγώνα μας για σύγχρονη και ισότιμη, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.

Στις 28 Ιούνη, 11:00πμ, όλοι αυτοί θα πάρουν την απάντηση τους, στη μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας που ετοιμάζουμε, μαζί με φορείς, σωματεία και  επιτροπές αγώνα της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας