Το μνημονιακό "φλουρί" σε πλειστηριασμούς, απεργία και ιδιωτικοποιήσεις.

1534
πλειστηριασμούς

Η «καλή χρονιά» για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – και η  κακή χρονιά για το λαό – περνάει από τη διαχείριση της ωρολογιακής βόμβας των πλειστηριασμών λαϊκών κατοικιών και περιουσιών τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, ένα θέμα που μαζί με το ξεπούλημα της ΔΕΗ και τον περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος, θα κρίνουν την έγκριση της δόσης των 5 δισ. ευρώ από το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος πιέζει τους συναρμόδιους υπουργούς να κλείσουν τα δικά τους μνημονιακά προαπαιτούμενα και να ετοιμάσουν τα κείμενα για το πολυνομοσχέδιο,που τελικά θα κατατεθεί στη Βουλή την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου (πιθανόν στος 8 του μήνα) και θα περιλαμβάνει δεκάδες προαπαιτούμενα.

Ο κ. Χουλιαράκης θα εκπροσωπήσει την ελληνική πλευρά στο Euro Working Group της 11ης Ιανουαρίου και η κυβέρνηση θέλει να έχει καταθέσει ως τότε το μνημονιακό εφαρμοστικό πολυνομοσχέδιο για να δώσει ένα μήνυμα τήρησης των δεσμεύσεων προς τους Ευρωπαίους εταίρους. Ο Γολγοθάς για το λαό και τη χώρα θα είναι χωρίς τέλος καθώς πέρα από τα 110 μνημονιακά προαπαιτούμενα που θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 22 Ιανουαρίου ακολουθούν άλλα 82 ως τον προσεχή Μάιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας