Το ΜΕΤΑ δίπλα στους διωκόμενους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

991
μετα

Το αμαρτωλό «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», ουσιαστικά το «μακρύ χέρι» της κυβέρνησης και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει να στέλνει κλήσεις στους αγωνιστές του κινήματος κατά των πλειστηριασμών, σε μια προσπάθεια να καταπνίξει το κύμα αντιδράσεων και συνεχιζόμενων αγώνων που έχει δημιουργηθεί για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας, από την υφαρπαγή τους από την κυβέρνηση, τις τράπεζες και τα «αρπακτικά» του κεφαλαίου.

Και μάλιστα, χρησιμοποιείται για να καταπνιγούν, πριν ακόμα ξεσπάσουν, οι μαζικότερες αντιδράσεις που θα προκύψουν απέναντι στην πρόσφατη συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών που καταργεί κάθε ίχνος προστασίας της α’ κατοικίας, αλλά και ενάντια στο «τσουνάμι» εξώσεων που θα ακολουθήσουν. Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως κυβέρνηση και αστυνομία έχουν φτάσει στο σημείο να ασκούν διώξεις κατά των αγωνιστών μέσω ηλεκτρονικής παρακολούθησης, μέσω καταγραφής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το ΜΕΤΑ καταδικάζει το νέο πογκρόμ διώξεων που έχει εξαπολυθεί από την κυβέρνηση ενάντια στους αγωνιστές κατά των πλειστηριασμών, πογκρόμ που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της ποινικοποίησης των εργατικών και λαϊκών αγώνων, που στόχο έχουν την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών και αυτών που τις εφαρμόζουν.

Απαιτεί να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη αγωνιστή και δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις πως το εργατικό και τα κοινωνικά κινήματα δεν τρομοκρατούνται, δεν πτοούνται. Αντιθέτως, μαζικοποιούνται και απαντούν με δυναμικότερους αγώνες ενάντια στην καταπάτηση των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ενάντια στην υφαρπαγή της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας