Το “άρωμα γυναίκας” στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μυρίζει καταστολή

1258
κόμματα

«Άρωμα γυναίκας» είχε πει η κ. Γεροβασίλη, αναφερόμενη στην συγκατοίκηση της με την κ. Παπακώστα (για πρώτη φορά δύο γυναικών) στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Πριν όμως «αλέκτωρ λαλήσαι τρις», φάνηκε ότι το συγκεκριμένο «άρωμα γυναίκας» μυρίζει καταστολή.

Προχθές τέσσερα στελέχη του ΚΚΕ στην Λάρισα, προσήχθησαν και πέρασαν όλο το βράδυ στο κρατητήριο, ενώ πρόκειται να δικαστούν τον Ιούνιο του 2019, με μόνο αδίκημα την αφισοκόλληση και την αναγραφή συνθημάτων.

Επίσης οι κινητοποιήσεις των κατοίκων στην Λευκίμμη συνεχίζονται και αντιμετωπίζονται με άγρια καταστολή κι επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών, με χημικά και γκλομπς.

Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

Το «φύλο» το οποίο επικαλέστηκε η κ. Γεροβασίλη δεν ταυτίζεται πάντα με ευαισθησία και με διαφορετικό τρόπο άσκησης της κυβερνητικής εξουσίας. Εξαρτάται από το ποια πολιτική θέλεις και σκοπεύεις να ακολουθήσεις. Άλλωστε και η Θάτσερ γυναίκα ήταν και ταυτίστηκε με συγκεκριμένες απάνθρωπες πολιτικές

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει επιλέξει τα μνημόνια και την νεοφιλελεύθερη πολιτική κι αυτά συνοδεύονται με καταστολή.

Ο λαός όμως αντιδρά και θα αντιδράσει στην καταστολή και στην παραβίαση κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων που επιχειρεί η κυβέρνηση.

Το δικό σας «άρωμα γυναίκας» κυρίες μου, είναι δηλητηριώδες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας