Τουρκοαζέρικη βαρβαρότητα: Εν ψυχρώ εκτέλεση Αρμενίων μαχητών

1942
τουρκοαζέρικη

Άλλη μια έμπρακτη απόδειξη της τουρκοαζέρικης βαρβαρότητας-κτηνωδίας.  Κατά παράβαση  όλων των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Δικαίου που διέπουν το καθεστώς μεταχείρισης των αιχμαλώτων πολέμου.

Οι δύο Αρμένιοι μαχητές της ελευθερίας, o ένας ηλικιωμένος, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στην εισβολή στο έδαφος της χώρας τους με στόχο τον ξεριζωμό τους και την άλωση της από τον τουρκοζέρικο στρατό των Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν -Ιλχάμ Αλίγιεφ,  μετά τη σύλληψή τους ακουμπισμένοι στο πεζοδρόμιο με τα χέρια τους δεμένα πίσω, τυλιγμένοι με την σημαία της πατρίδας τους, με απανωτές ριπές εκτελούνται εν ψυχρώ.

Οι δολοφόνοι βιντεοσκόπησαν το απάνθρωπο έγκλημα τους, την εκτέλεση και ανέβασαν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Καμαρώνουν για αυτή τους την πράξη.

Αλλά το Artsakh θα μείνει απόρθητο . Ο αρμενικός λαός για 2.500 χιλιάδες χρόνια ριζωμένος σε αυτήν την γη θα υπερασπίσει την χώρα του. Αλλιώς έρχεται ο αφανισμός. Το ξέρουν πολύ καλά. Μια νέα γενοκτονία.

Ένα έθνος δύο κράτη” είπαν Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν :

To βίντεο της σύλληψης: Με βία ρίχνουν τον έναν από τους δύο συλληφθέντες τον ηλικιωμένο, ενώ δύσκολα περπατούσε. Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες ήταν άοπλοι.

Το βίντεο της εκτέλεσης:

https://twitter.com/Biji__Azadi/status/1316719711133077508?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1316719711133077508%7Ctwgr%5Eshare_3%2Ccontainerclick_1&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2FBiji__Azadi2Fstatus2F1316719711133077508widget%3DTweet

 

Δείτε με τι μίσος μεγαλώνουν τα παιδιά του Αζερμπαϊτζάν, από τους ίδιους τους τους δάσκαλους, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση …

Και δείτε τα παιδιά του αρμενικού λαού. Στο τέλος στέλνουν ένα μήνυμα στον Yunis από το Αζερμπαϊτζάν: “Yunis δεν είμαστε εχθροί σου”.

Δείτε με πόση “αγάπη” οι ηγέτες των αδελφικών κρατών  αγκαλιάζονται.  Σαν να έβλεπες τον F. Sarraj  της κυβέρνησης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στη Λιβύη, να αγκαλιάζει τον Ρ. Ερντογάν.

Τέλος, μέσα στα χαλάσματα του καθεδρικού ναού, μετά από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς  τωντουρκικών F-16, στην πόλη Sushi o βελγικής καταγωγής Sevak Avanesyan, με κλειστά τα μάτια, ερμηνεύει το μουσικό κομμάτι. Μέσα από τα ερείπια, η Τέχνη περνάει τα δικά της πανίσχυρα μηνύματα στους πολιορκημένους….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας