Στο σφυρί για 30.000€ βγάζει σήμερα 11/07 η Τράπεζα Πειραιώς μικρό εμπορικό κατάστημα του Πύργου σε συμβολαιογραφείο της Αμαλιάδας. Κάλεσμα για συγκέντρωση

1377
πρώην

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΕ ΗΛΕΙΑΣ

Στο σφυρί για 30.000€ βγάζει αύριο Τετάρτη 11-07-2018 η Τράπεζα Πειραιώς μικρό εμπορικό κατάστημα του Πύργου σε συμβολαιογραφείο της  Αμαλιάδας.

Η Λαϊκή Ενότητα Ηλείας (ΛΑΕ) καλεί όλους τους συμπολίτες μας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Συμβολαιογραφείο της Αμαλιάδας στην οδό Καλαβρύτων 35, στις 13:45 το μεσημέρι με στόχο την αναστολή, ακύρωση του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Καταγγέλλει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για αναλγησία-ανυποληψία και ψευδολογίες ότι δεν εκπλειστηριάζει λαϊκή περιουσία κάτω των 300.000€.

Δηλώνει πως παρά τις απειλές, τις διώξεις και την τρομοκρατία θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας μέχρι την τελική νίκη του λαού μας.

Γιαυτό συμμετέχει, στηρίζει και καλεί όλους-ες συμπολίτες μας στην αυριανή και στην όποια μελλοντική προσπάθεια αρπαγής της λαϊκής περιουσίας φτωχοποιημένων συμπολιτών μας, να αντιδράσουμε ως μια γροθιά και να ακυρώσουμε και αύριο και στο μέλλον τέτοιες αντιλαϊκές και απάνθρωπες ενέργειες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας