Σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα

507
επιδείνωση στην υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα

Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του κρατούμενου απεργού πείνας, τη στιγμή που η κυβέρνηση επιμένει να αγνοεί τις εκκλήσεις χιλιάδων φωνών της λογικής.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ενημερώνουμε ;oτι, ο ασθενής του νοσοκομείου μας κος Δημ. Κουφοντίνας ο οποίος νοσηλεύεται για 11η ημέρα στην ΜΕΘ, μετά από 22 ημέρες παραμονής στην Παθολογική Κλινική, εμφάνισε σοβαρή επιδείνωση στην υγεία του σήμερα 27-02-2021.

Το προσωπικό της ΜΕΘ τηρώντας απόλυτα την κείμενη Νομοθεσία, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προβαίνει στη λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων και απαραίτητων Ιατρο – φαρμακευτικων ενεργειών αντιμετώπισης των συνεπειών της πολυήμερης άρνησης λήψης τροφής και τελευταίως και υγρών.

Το Ιατρο – νοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας προς το σκοπό της διασφάλισης της υγείας του ασθενούς με απόλυτο σεβασμό προς τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη για τη ζωή του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος πλέον διανύει την 51η ημέρα απεργία πείνας και 6η μέρα απεργία δίψας, ενώ από χθες το βράδυ δήλωσε πως σε περίπτωση απώλειας των αισθήσεων του αρνείται τη διαδικασία της ανάνηψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας