Π. Λαφαζάνης με Δ. Στρατούλη στους συνταξιούχους εμποροϋπάλληλους

1490
λαφαζάνης

Ο Γραμματέας του Πολιτικού συμβουλίου της ΛΑ.Ε Π. Λαφαζάνης συνοδευόμενος από το μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ Δ. Στρατούλη και τον υπεύθυνο του τμήματος συνταξιούχων της ΛΑΕ Χρήστο Παπαδέα, παραβρέθηκαν σήμερα σε μαζική συγκέντρωση των συνταξιούχων εμποροϋπαλλήλων στην αίθουσα της ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το κόψιμο της πίτας τους.

Ο Γραμματέας και τα υπόλοιπα στελέχη της ΛΑ.Ε έγιναν θερμά δεκτοί από τους παρευρισκόμενους συνταξιούχους, οι οποίοι τους εξέφρασαν με κάθε τρόπο τρόπο την εκτίμησή τους για την ενεργή παρουσία τους στις πρώτες γραμμές των αγώνων τους για την σωτηρία των συντάξεών τους και της κοινωνικής ασφάλισης.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης καθώς και ο Δημήτρης Στρατούλης σε σύντομους χαιρετισμούς τους συγχάρηκαν το σωματείο αλλά και την ομοσπονδία τους για τους ενωτικούς αγώνες που έδωσαν το 2017. Επίσης, τους κάλεσαν σε νέους αγώνες σε συντονισμό με τους εργαζόμενους για το 2018, με στόχο να μην προχωρήσουν οι νέες μνημονιακές μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεών τους από 1/1/2019. Να αποκατασταθούν οι σφαγιαστικές μειώσεις των συντάξεών τους από το 2010 και μετά, για την αντιμνημονιακή ανατροπή και για μια νέα Ελλάδα με ανάπτυξη, δημοκρατία, με κοινωνική δικαιοσύνη, εθνική ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια, στην οποία θα μπορούν να γυρίσουν πίσω και να εργαστούν δημιουργικά τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που έφυγαν κατά την διάρκεια των μνημονιακών χρόνων στο εξωτερικό για αναζήτηση εργασίας.

sdr

mde

dav

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας