Παναττικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στις 15 Ιουνίου 2017 στην Πλατεία Κοτζιά (10π.μ)

2072
εκλογές

Το  4ο μνημόνιο είναι ήδη νόμος του κράτους(ν. 4472/19.5.2017).   Με το μνημόνιο αυτό η εξαθλίωσή μας ολοκληρώνεται. Άλλα   5.5  δις. ευρώ αφαιρούνται  κάθε χρόνο από  τους συνταξιούχους και εργαζόμενους. Για να γίνουμε ανταγωνιστικοί κατά Σόιμπλε.  Για να πετύχουμε τα ματωμένα πλεονάσματα, 3.5%  κάθε χρόνο. Η κυβέρνηση αντί να καταργήσει τα μνημόνια  έφερε   και νέα, χωρίς κόκκινες γραμμές.  Για να εφαρμόσει  πιστά την πολιτική  Ε.Ε και ΔΝΤ.   Έκανε την επιλογή της, ακολουθώντας την πολιτική των προκάτοχων  κυβερνήσεων.  Τώρα πρέπει να κάνουν την επιλογή τους ακόμη και  οι συνταξιούχοι εκείνοι  που μέχρι τώρα διατηρούσαν κάποιες ελπίδες, διαφορετικά   είμαστε καταδικασμένοι σε αργό θάνατο.

Η Ομοσπονδία μας μαζί με όλες τις συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις θα αναλάβουν κάθε δυνατή  πρωτοβουλία που τους αναλογεί  για συντονισμό  του αγώνα  με σκοπό  την  ανατροπή  της πολιτικής που   έχει ρημάξει τη ζωή μας. Για να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα. 

Η ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑ  επιμένει για ενωτικούς   αγώνες  και για κινητοποιήσεις από δω και πέρα με στόχο  την ανατροπή της εφαρμοζόμενης  πολιτικής. Κανένας  δεν πρέπει να απέχει. ΌΛΟΙ στους  δρόμους.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017, ώρα  10.00, πλατεία Εθνικής  Αντίστασης,  η ΠΟΣΕΑ-ΕΤΕΑ συμμετέχει  στο πανελλαδικό  συλλαλητήριο των Συνταξιουχικών Οργανώσεων.   

Για την ΠΟΣΕΑ – ΕΤΕΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΓΑΠΑΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Η ΛΑΕ στηρίζει την κινητοποίηση των συνταξιούχων

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη (15/6) στις 10 το πρωί, στην πλατεία Κοτζιά

Η ΛΑΕ στηρίζει την κινητοποίηση που αποφάσισε το συντονιστικό των συνταξιούχων και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιούνη και ώρα 10.00 π.μ., στην πλατεία Κοτζιά (Αθηνάς και Ευπόλιδος).

Η φτωχοποίηση των συνταξιούχων που έχει αρχίσει από τις προηγούμενες κυβερνήσεις παίρνει τεράστιες διαστάσεις, πλέον, μετά το 4ο μνημόνιο που προβλέπει μειώσεις των ήδη περικεκομμένων συντάξεων κατά 30%. Μάλιστα, η λεηλασία των συντάξεων συνεχίζεται ακόμα και μετά το 4ο μνημόνιο με τις πρόσφατες ρυθμίσεις που προβλέπουν μετάθεση της όποιας πιθανής αύξησης των συντάξεων από το 2022 στο 2023….. ουσιαστικά στο διηνεκές.

Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι η μόνη απάντηση στην επίθεση της κυβέρνησης.

Όλες και όλοι την Πέμπτη 15 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στην πλατεία Κοτζιά, στην Αθήνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας