Ο Ρονάλντο μένει στη Γιουβέντους λόγω μικρής ιταλικής φορολογίας-100.000 για 40εκατ.

513
Ο Ρονάλντο μένει στη Γιουβέντους

Οι φόροι φαίνεται να παίζουν αποφασιστικό ρόλο στο ποδοσφαιρικό μέλλοντου Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» τον «ωθούν να παραμείνει στην Γιουβέντους».

Όπως αναφέρεται, αυτός ο παράγοντας «είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αγνοηθεί όταν γίνεται λόγος για το μέλλον του CR7. Πρόκειται για μία εταιρεία, που μεταξύ Ιουνίου 2019 και Ιουνίου 2020, κέρδισε 105 εκατομμύρια δολάρια (88,2 εκατ. ευρώ)».

Μάλιστα σημειώνοντας τα φορολογικά οφέλη του 36χρονου Πορτογάλου διεθνή επιθετικού από την παρουσία του στη Γιουβέντους, αναφέρει ότι μπορεί ο μισθός του να είναι προϊόν της δουλειάς του στην Ιταλία, όμως όλα τα άλλα έσοδα είναι παγκόσμια, «αλλά χάρη στη φορολογική ελάφρυνση που εισήχθη το 2017, ο CR7 πληρώνει ένα κατ’ αποκοπή ποσοστό, 100.000 ευρώ, που αφορά όλα τα ξένα εισοδήματα, τα οποία υπερβαίνουν τα 40 εκατομμύρια ετησίως.»

Η ιταλική εφημερίδα υπογραμμίζει ότι είναι αδύνατο να προσδιοριστεί το ακριβές όφελος που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά σίγουρα είναι μεγάλο, κάτι που θα χάσει σε περίπτωση αποχώρησής του από τη Γιουβέντους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μιλάνο, Ιταλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας