Ο Παπαδημούλης και …το ”δάχτυλο στο μέλι”

1648
πλειστηριασμοί

Ο κ. Παπαδημούλης στον real.fm με αφορμή την προφυλάκιση Παπαντωνίου.

“εάν είχαμε βάλει το δάχτυλο στο μέλι θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια”.

Ο κ. Παπαδημούλης, ο άνθρωπος των παρασκηνίων της Αριστεράς, το στέλεχος “πολιτική σουπιά” της αναθεωρητικής κομμουνιστικής Αριστεράς και των μετέπειτα εξελίξεων στον ευρύτερο χώρο (συνασπισμός, ΣΥΡΙΖΑ), σοφιστής και πολιτικός καιροσκόπος μέχρι το μεδούλι, αλαζόνας και Κυρκορητορεύων κάθε φορά, νομίζει ότι με τους εξυπνακισμούς του απαλλάσσεται από πολιτικά αδικήματα σε βάρος της κοινωνίας, των λαϊκών στρωμάτων, των συμφερόντων της πατρίδας και της τιμής της Αριστεράς.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε κ. Παπαδημούλη με τον δικό σας τρόπο από παλιά και τώρα ψάχνεται να βρείτε και τον βασιλικό πολτό.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε κύριε χαράσσοντας την προσωπική σας  πολιτική διαδρομή και καριέρα με μόνο κριτήριο το ατομικό σας πολιτικό και οικονομικό συμφέρον.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε εσείς και μερικές δεκάδες άλλων επωνύμων της Αριστεράς που περάσατε απέναντι.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε από την στιγμή που επιλέξατε να υπηρετήσετε με μνημόνια εσείς και οι όμοιοι σας, αντεθνικά και αντιλαϊκά συμφέροντα.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε όταν προδώσατε πρώην συντρόφους σας και κυρίως τον κόσμο της Αριστεράς.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” βάλατε εσείς και μια αριστερή νομενκλατούρα στις πλάτες έντιμων, ανιδιοτελών, αγωνιστών της Αριστεράς που σας εμπιστεύτηκαν και τους προδώσατε.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε όταν δεν είχατε το κουράγιο να αντιδράσετε σε διώξεις αγωνιστών της αριστεράς που σέρνονται στη  ΓΑΔΑ και αύριο στα δικαστήρια.

Το ”δάχτυλο στο μέλι” το βάλατε εσείς και οι όμοιοι σας στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόμενοι την συμμετοχή σας στα βρώμικα αμερικανονατοικά και γερμανοευρωπαικά αντεθνικά σενάρια στην βαλκανική και ανατολική Μεσόγειο, χάριν της καρέκλας της εξουσίας και των εξ αυτής οικονομικών προσόδων.

Το δάχτυλο στο μέλι το βάλατε κύριε

(καθόλα νόμιμα βεβαίως-βεβαίως) και αλλάξατε κοινωνική και οικονομική διαστρωμάτωση, πουλώντας φτηνά ιδέες και αξίες της Αριστεράς, αν ποτέ της πιστέψατε.

Όχι μόνο βάλατε δάχτυλο στο μέλι κύριε αλλά εσείς και άλλα τρανταχτά ονόματα της “ανάθεμα Αριστεράς”, άλλοι αποσυρμένοι , βολεμένοι, ταχτοποιημένοι  και άλλοι ενεργοί στήσατε και την “Μελισσοκομική ΑΕ.

Το δάχτυλο στο μέλι, όμως τα πόδια σας είναι βουτηγμένα στον πολιτικό βούρκο.

Όσοι γερνάνε όρθιοι και ανυποχώρητοι “περί την ιδέα” σας έχουν γραμμένους.

Τις τιμές στο πολιτικό σας μνημόσυνο θα αποδώσει η αστερόεσσα και η σημαία της γερμανικής καγκελαρίας .

Ο προδομένος κόσμος της αληθινής Αριστεράς σας έχει κρεμασμένους  ήδη στα μανταλάκια.

Χειροκροτήματα θα εισπράξετε μόνο από όσους λιπόψυχους βολέψατε και τακτοποιήσατε περί τον κρατικό κορβανά.

Υ.Γ. Η συσσώρευση πλούτου (μικρού η μεγάλου) από την άσκηση πολιτικής δραστηριότητας – συμμετοχής κατ` επάγγελμα στους πολιτικούς φορείς της Αριστεράς δεν αρμόζει και δεν ανήκει σε κανέναν προσωπικά.

Το όποιο πρόσοδο ανήκει στα πολιτικά-κοινωνικά-πολιτιστικά κινήματα της Αριστεράς.

Στους φορείς διάδοσης και υπεράσπισης των ιδεών και αξιών της Αριστεράς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας