Ο πέμπτος τριπλά εμβολιασμένος βουλευτής ΝΔ με κορονοϊό

1093

Πλημμυρίδα κορονοϊού έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους τριπλοεμβολιασμένους βουλευτές της ΝΔ. Ο ιός φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις από τους εμβολιασμούς των βουλευτών της ΝΔ ή οι βουλευτές της ΝΔ έχουν αρχίσει πρόωρα προεκλογική εκστρατεία και τις συναθροίσεις χωρίς να λαμβάνουν καθόλου μέτρα.

«Επιδημία» μολύνσεων από τον κορωνοϊό φαίνεται πως κτυπά τα εμβολιασμένα στελέχη και βουλευτές της ΝΔ. 

Είναι ολοφάνερο πλέον πως οι μεταλλάξεις υπερπηδούν όλα τα «τείχη».

Το πιο πρόσφατο θετικό κρούσμα ο τριπλά εμβολιασμένος υφυπουργός Εξωτερικών, και βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υφυπουργός Ανδρέας Κατσανιώτης, που βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, έγραψε στo Twitter:

«Υποβάλλομαι καθημερινά σε διαγνωστικές δοκιμασίες και ο μοριακός έλεγχος PCR με έβγαλε θετικό», ανέφερε σπεύδοντας στη συνέχεια να αναδείξει τον τριπλό εμβολιασμό του:

«Με βρίσκει όμως τριπλά εμβολιασμένο και προς το παρόν χωρίς συμπτώματα.

Ο Covid-19 είναι γύρω μας και ο μόνος τρόπος να τον αντιμετωπίσουμε είναι τα εμβόλια και η μάσκα για να μη θέσουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας» κατέληξε.

Ποιοι άλλοι βουλευτές της ΝΔ έπεσαν «θύματα» του «αόρατου» COVID-19 που δεν μπορεί να δει κανείς με γυμνό μάτι, όπως είχε πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον περασμένο Ιούνιο.

Στις 21 Νοεμβρίου ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρής Ζαγοράκης, διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένος και αυτός.

Στις 19 Δεκεμβρίου ο τριπλά εμβολιασμένος  υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και αυτός θετικός στον κορωνοϊό.

«Θετικός στον COVID-19: Δεν είχα προγραμματισμένο ραντεβού με τον COVID-19. Είχα όμως ευτυχώς προγραμματίσει εγκαίρως τα ραντεβού εμβολιασμού, και τις τρεις δόσεις. Σήμερα ο μοριακός έλεγχος με έβγαλε θετικό», είχε σημειώσει μεταξύ άλλων.

Ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στις 29 Νοεμβρίου όντας διπλά εμβολιασμένος.

Όπως είχε πει ο ίδιος, ενώ τις πρώτες εννέα ημέρες της νόσησης τα συμπτώματα ήταν ήπια, τη δέκατη ο ιός επανήλθε δριμύτερος και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του σε νοσοκομείο. Υπέστη οξεία λοίμωξη του κατωτέρου αναπνευστικού, έχοντας πυρετό, έντονο βήχα, εξάντληση και παροχή οξυγόνου

Στις 13 Νοεμβρίου ο βουλευτής Ιωαννίνων του κυβερνώντος κόμματος  Σταύρος Καλογιάννης δίπλα εμβολιασμένος  βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Είχε γράψει τότε:

«Διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Καθώς είμαι εμβολιασμένος, τα συμπτώματα είναι ήπια. Με υπομονή και τήρηση των οδηγιών των ειδικών θα ξεπεραστεί κι αυτό το εμπόδιο. Καλώ όσους δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να το κάνουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας