Οι Ναζί της «Κρυπτείας» απειλούν την Αντιπροσωπεία της ΛΔ του Ντονέτσκ στην Αθήνα!

2577
Τουρκία

«Σπάμε, Καίμε, Δέρνουμε» γράφουν τα τρικάκια που «άγνωστοι» άφησαν στην είσοδο της Αντιπροσωπείας της ΛΔ Ντονέτσκ , τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία και προφανώς έχει να κάνει με την παρουσία 300 οπαδών της Ντιναμό Κιέβου στην Αθήνα. Δεκάδες από αυτούς είναι μέλη του «Δεξιού Τομέα» , της νεοναζιστικής οργάνωσης –στήριγμα του καθεστώτος του Κιέβου.

Δεκάδες επίσης είναι μέλη  του νεοναζιστικού δολοφονικού τάγματος AZOV, που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ντονμπάς, ενάντια στις Λαϊκές Πολιτοφυλακές , και έχει κατηγορηθεί για σωρεία εγκλημάτων πολέμου (μαζικές εκτελέσεις, βιασμούς, βασανιστήρια, εμπορεία ανθρωπίνων οργάνων).

Η Αντιπροσωπεία της ΛΔ Ντονέτσκ, σε σύντομη ανακοίνωσή της, τονίζει:

«Οι εκλεκτές συγγένειες των Ελλήνων νεοναζί και των Ουκρανών “αδελφών” τους δεν είναι κάτι κρυφό. Τόσο η “Κρυπτεία” όσο και  Χρυσή Αυγή δεν έχουν μόνο ιδεολογικές συγγένειες με τους Ουκρανούς “αδελφούς” τους. Όπως και εκείνοι, επίσης, χαίρουν την ασυλία του κράτους και λειτουργούν σαν το οπλισμένο, παρακρατικό βραχίονα της εξουσίας, του κεφαλαίου (των ολιγαρχών) και των διεθνών προστατών τους (ΝΑΤΟ και ΕΕ).

Όπως και εκείνοι , έχουν απέναντι τους το αντιφασιστικό κίνημα και την διεθνή αλληλεγγύη.

Η Αντιπροσωπεία της ΛΔ Ντονέτσκ δεν τρομοκρατείται. Έχει από τη πρώτη στιγμή της λειτουργία της, επίσημα, στοχοποιηθεί από το καθεστώς του Κιέβου.

Με τη καρδιά και το μυαλό στον ηρωικό αντιφασιστικό αγώνα του λαού του Ντονμπάς, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πηγή αντιπληροφόρησης απέναντι στο τοίχος της σιωπής των ΜΜΕ.

Εκφράζει επίσης την αλληλεγγύη της στους Έλληνες αντιφασίστες, που με αφορμή την επίσκεψη των νεοναζί στην Αθήνα, απέδειξαν στη πράξη ότι η αλληλεγγύη στον αντιφασιστικό αγώνα των λαών της Ουκρανίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού».

28170723_10216515158337188_95524920_o

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας