Ξεκινάει αύριο το 7ο Thessaloniki Pride

1417
pride

Αρχίζουν αύριο, Πέμπτη 21 Ιουνίου, και θα συνεχiστούν μέχρι και το Σάββατο 23 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride, της μεγάλης γιορτής των γκέι, των λεσβιών, των τρανς, bi, queer και intersex ανθρώπων, που δειξάγεται για έβδομη συνεχή χρονιά στη βορειοελλαδική πρωτεύουσα.

Κεντρικό σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι το “Άκρως Οικογενειακόν”, θέτοντας το ζήτημα της θεσμοθέτησης από την ελληνική πολιτεία μέτρων προστασίας που να επιτρέπουν στις οικογένειες των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων να ζουν αξιοπρεπώς, απολαμβάνοντας δικαιώματα που απολαμβάνουν οι υπόλοιπες οικογένειες.

Το τριήμερο φεστιβάλ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με την Πορεία Υπερηφάνειας στο κέντρο της πόλης και συναυλία κάτω από τον φωταγωγημένο στα χρώματα του ουράνιου τόξου Λευκό Πύργο.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ υπάρχουν και πολλές άλλες εκδηλώσεις, όπως το αυριανό υπαίθριο πάρτι στον πεζόδρομο της Ζεύξιδος, προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ, συζητήσεις για τους ΛΟΑΤΚΙ και την οικογενειακή ζωή, διαδραστικά παιχνίδια, εργαστήρια κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας