Μεγάλος ελληνικός όμιλος απειλεί μη εμβολιασμένους εργαζομένους με μη πληρωμή.

527
Ελληνικός όμιλος απειλεί

Απαιτεί εμβόλιο ή υποχρεωτικό PCR τεστ.

Ζητάει υποχρεωτικό PCR τεστ ανά τρεις ημέρες από τους μη εμβολιασμένους, αλλιώς δεν θα τους πληρώνει.

Μετά το «πράσινο» φως που άναψε η κυβέρνηση στις επιχειρήσεις ξεκίνησαν οι απειλές! 

Συγκεκριμένα ο όμιλος Νικ. Ι. Θεοχαράκης ανακοίνωσε στους εργαζόμενους των εταιρειών του ότι, από την ερχόμενη Δευτέρα 12/7 όσοι επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, οφείλουν να προσκομίζουν στην Διεύθυνση Προσωπικού σε εβδομαδιαία βάση διαγνωστικό τεστ PCR αρνητικού αποτελέσματος το οποίο διεξήχθη 72 ώρες πριν.

Δηλαδή οι μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν κάθε τρεις μέρες τεστ το οποίο κοστίζει 60 ευρώ (μπορεί να βρει κάποιος με 40 ευρώ), κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει αν δίνουν κάθε εβδομάδα ένα ποσό από 80 έως 120 ευρώ για να πάνε στην εργασία τους! 

Οι εργαζόμενοι θα κινούνται μόνο σε συγκεκριμένους χώρους!

Ο Όμιλος συμπληρώνει ότι οι εργαζόμενοι θα πρέπει επιπλέον να φορούν συνεχώς τις προστατευτικούς τους μάσκες καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου τους, ενώ θα επιτρέπεται να κινούνται μόνο στους χώρους που είναι «απολύτως απαραίτητοι στα πλαίσια της εκτέλεσης των επαγγελματικών τους καθηκόντων».

Τι θα γίνει εάν δεν τηρηθούν οι απαιτήσεις της επιχείρησης;

Απίστευτο! Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα ορίζει στην ανακοίνωσή της ο Όμιλος, τότε δεν θα γίνει δεκτή η παροχή της εργασίας αυτών των εργαζομένων, και για το λόγο αυτό θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αποδοχών για όσο χρονικό διάστημα δεν θα πληρούνται οι προϋποθέσεις.

Με λίγα λόγια, τούς απειλούν ότι δεν θα τους ξαναπληρώσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας