Μεγάλη περιοδεία, με μεγάλη ανταπόκριση, Λαφαζάνη στην Δράμα. Fake οι δημοσκοπήσεις

1933
δράμα

Ο Παν. Λαφαζάνης, μαζί με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής της Λαϊκής Ενότητας Δράμας Παναγιώτη Ερμίδη και πολλά στελέχη και φίλους της ΛΑΕ, πραγματοποίησαν σήμερα το Σάββατο το πρωί μεγάλη περιοδεία στην πόλη της Δράμας.

Ο Παν. Λαφαζάνης και τα στελέχη της ΛΑ.Ε έτυχαν θερμής ανταπόκρισης από τους πολίτες της Δράμας και συνομίλησαν από το πρωί με εκατοντάδες πολίτες, ιδιαίτερα νέους και νέες.

Οι θέσεις και οι προτάσεις της ΛΑ.Ε έτυχαν ευρείας αποδοχής από τους πολίτες, οι οποίοι επιδοκίμαζαν την στάση αρχών και την δυναμική αγωνιστική αντιπολίτευση που ασκεί η ΛΑΕ στα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο και ιδιαίτερα τα κοινωνικά προβλήματα.

Η ανταπόκριση αυτή διαψεύδει τις fake δημοσκοπήσεις, οι οποίες πέφτουν βροχή η μία μετά την άλλη, με απόσταση μερικών ωρών.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι ενώ η χώρα συνεχίζει να γνωρίζει έναν οικονομικό κατήφορο, ο μόνος κλάδος που φαίνεται ότι ευημερεί, είναι ο κλάδος των δημοσκοπήσεων και των δημοσκοπικών εταιριών, οι οποίες κερδοσκοπούν ακόπως με τα ψέμματα και την προσπάθεια χειραγώγησης των πολιτών, για την αναπαραγωγή ενός βρόμικου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Η απήχηση της Λαϊκής Ενότητας είναι εμφανής όταν τα στελέχη της προσεγγίζουν τους πολίτες και ακούν γνήσια, χωρίς διαμεσολάβηση, την φωνή της.

Όλα τα κέντρα του συστήματος στρέφονται αυτήν την ώρα κατά της Λαϊκής Ενότητας και επιδιώκουν την δημοσκοπικήεξαφάνισή” της, διότι αν η Λαϊκή Ενότητα μπει στην Βουλή και μάλιστα με ένα καλό ποσοστό, τότε θα συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα απολέσει κάθε δυνατότητα αυτοδυναμίας η Νέα Δημοκρατία και η Βουλή θα αποκτήσει επιτέλους πραγματική και όχι ψεύτικη αντιπολίτευση και αντιπολίτευση με δυναμική εναλλακτική πρόταση απέναντι στην ξενοκρατία, τον νεοφιλελευθερισμό και την μνημονιοκρατία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας