Κύλησε η ακροδεξιίλα και βρήκε τη φασιστίλα

1299
πολάκης

Μετά και την επίσημη παρουσίαση του κόμματος Μπαλτάκου – Καμμένου δεν έχουμε παρά επαναλάβουμε ό,τι γράψαμε όταν ανακοινώθηκε: 

O Βρετανός συγγραφέας και διανοητής, ο Σάμιουελ Τζόνσον, μιλώντας για την πατριδοκαπηλία που παριστάνει τον «πατριωτισμό», το είχε διατυπώσει έτσι:

«Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων».

Δυόμιση αιώνες μετά την αποχώρηση του Τζόνσον από τον μάταιο τούτο κόσμο ερχόμαστε στην Ελλάδα του 2018.

Στην Ελλάδα του 2018 ο Δημήτρης Καμμένος, μέχρι πριν λίγες μέρες εκλεκτό μέλος της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, παρολίγον υπουργός και τέως αντιπρόεδρος της Βουλής, μαζί με τον Μπαλτάκο, εμβληματική μορφή της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και πρώην γενικός γραμματέας εκείνης της κυβέρνησης, ανακοίνωσαν τη δημιουργία νέου κόμματος.

Τι κόμμα; Δεξιό, όπως λένε οι ίδιοι, αφού ποτέ κανένας ακροδεξιός δεν παραδέχτηκε το «ποιόν» του και δεν αυτοπροσδιορίστηκε ως τέτοιος, δηλαδή ως ακροδεξιός.

Γιατί φτιάχνουν κόμμα; Για δυο λόγους. Ο πρώτος: Για να σώσουν την Μακεδονία από τη συμφωνία των Πρεσπών.

Παρατήρηση 1η: Η συμφωνία των Πρεσπών είναι (λέμε εμείς) ΝΑΤΟυπαγορευμένη. Αν έχετε ακούσει ποτέ τον Καμμένο ή τον Μπαλτάκο να έχουν ψελλίσει «κιχ» για το ΝΑΤΟ, ή αν τους ακούσετε ποτέ, ευχαρίστως να δώσουμε ραντεβού να μας… ψεκάσετε.

Παρατήρηση 2η: Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που πήρε το αυτί μας ότι ο «μακεδονομάχος» Δ. Καμμένος είχε επισκεφτεί τον αρχιβασανιστή της χούντας και διοικητή του ΕΑΤ – ΕΣΑ επί δικτατορίας, τον Θεοφιλογιαννάκο (https://info-war.gr 23/9/2015). Κάνουμε λάθος; Α, ναι: Η χούντα, που είχε αρχιβασανιστή το Θεοφιλογιαννάκο, είναι αυτή που – δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν και οι  «πατριώτες» – δεν παρέδωσε είναι αλήθεια τη Μακεδονία, την μισή Κύπρο, όμως, την πρόδωσε και την παρέδωσε. «Πατριωτικά»…

Παρατήρηση 3η: Ο Μπαλτάκος είναι αυτός που επί γραμματείας του στο υπουργικό συμβούλιο του Σαμαρά εφέρετο να λέει σε δημοσιογράφους ότι θα ήταν «απευκταίο αλλά όχι απίθανο ενδεχόμενο» η ΝΔ να συγκυβερνούσε με τη Χρυσή Αυγή… Ο Μπαλτάκος, είναι ο ίδιος που μετά τη δολοφονία Φύσσα εμφανιζόταν σε βίντεο ως κολλητήρι του Κασιδιάρη (http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=582948)… Ο Μπαλτάκος είναι ο ίδιος που στα έγγραφα της δίκης της Χρυσής Αυγής, οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες τον εμφανίζουν «βαμμένο» με τη Χρυσή Αυγή (https://jailgoldendawn.com/2018/05/25)… Αυτός είναι ο «πατριώτης» που θέλει να σώσει τη Μακεδονία, ο έχων κολλητιλίκια με τους απογόνους των ναζί. Τους απογόνους, δηλαδή, εκείνων που όταν κρινόταν πραγματικά ο πατριωτισμός σε αυτόν τον τόπο, εκείνοι ήταν δωσίλογοι, που πούλησαν και πρόδωσαν στους ναζί Γερμανούς ομοϊδεάτες τους, όχι μόνο τη Μακεδονία, αλλά όλη την Ελλάδα.

Ο δεύτερος λόγος που οι Δ.Καμμένος – Μπαλτάκος φτιάχνουν κόμμα, είναι για να φύγει η «αριστερή» κυβέρνηση, όπως αποκαλούν την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρατήρηση 1ηΟ Δ.Καμμένος  την «αριστερή» κυβέρνηση που θέλει να φύγει σήμερα, του τρέχανε τα σάλια να την υπηρετεί όχι μόνο ως βουλευτής αλλά και ως υπουργός τον Σεπτέμβρη του 2015 (θέση στην οποία κράτησε μόλις… 12 ώρες αφού τον απέσυραν λόγω των ρατσιστικών και αντισημιτικών του αναρτήσεων στο twitter).

Παρατήρηση 2η: Ο Καμμένος την «αριστερή» κυβέρνηση που θέλει να φύγει σήμερα, είχε κοψομεσιαστεί μόλις πριν 10 μέρες να την στηρίζει ως βουλευτής της πλειοψηφίας, ψηφίζοντας και χειροκροτώντας όλα τα «αριστερά» μνημόνια, όλα τα «αριστερά» ξεπουλήματα, όλες τις «αριστερές» καταργήσεις του ΕΚΑΣ και όλα τα «αριστερά» προσκυνήματα στον Τραμπ.

Παρατήρηση 3η: Και μόνο ότι οι Μπαλτάκος – Δ.Καμμένος επιμένουν να βλέπουν στον κ.Τσίπρα και στον κ.Πάνο Καμμένο «αριστερή» κυβέρνηση (!), καθιστά περιττή κάθε άλλη μαρτυρία ως προς την ακροδειξιίλα άμα τε και φασιστίλα του «δεξιού» τους κόμματος.

*Πηγή: imerodromos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας