Κινητοποίηση μέσα-έξω από το ΣτΕ για το Ελληνικό, 7/12 11:00πμ

845
περικοπές

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι… Η υπόθεση του Ελληνικού εκδικάζεται την Παρασκευή 7/12/2018 στο ΣτΕ, Πανεπιστημίου 47-49 και Πεσμαζόγλου.

Οι προσφεύγοντες και όποιος άλλος ενδιαφερόμενος – ανεξάρτητα αν είναι προσφεύγων – μπορούν να παρακολουθήσουν τη δίκη ή/και απλά να συνδράμουν την κινητοποίηση. Πρέπει να είναι παρόντες και παρούσες στις 11.00-11.30 π.μ., έξω από το ΣτΕ, οπωσδήποτε με την ταυτότητά τους. Θα υπάρχει σχετικό πανό ως σημείο αναφοράς.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ
Σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής στο ΣτΕ
Είμαι ένας από τους 500 πολίτες που συνυπογράφουμε την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το Ελληνικό. Δεν παρίσταμαι ενώπιον του δικαστηρίου λόγω της εξαιρετικά βεβαρημένης κατάστασης της υγείας μου. Είμαι, όμως, ολόψυχα δίπλα στους συμμαχητές και τις συμμαχήτριές μου και ελπίζω σε μια δίκαιη δίκη.
Στον αγώνα για τη σωτηρία του Ελληνικού διακυβεύονται σημαντικά επίδικα : η ανεξαρτησία της χώρας μας και της δικαιοσύνης , η ταυτότητα της Αττικής γης, η καταστροφή του κλίματος, η συγκέντρωση των οικονομικών δραστηριοτήτων σε ολιγάρχες «επενδυτές», η κοινωνική ευημερία των πολλών.
Ο αγώνας για τη σωτηρία του Ελληνικού και την εφαρμογή ενός εναλλακτικού σχεδίου είναι πολυμέτωπος και, χάρις στους ενεργούς πολίτες, διαρκής.
Παραμένω πάντα στο πλευρό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας