Καρτέλ εταιρειών τηλεφωνίας: Με ασπιρίνες θέλει να διασκεδάσει την καταλήστευση καταναλωτών

1477
καρτέλ

Μπροστά στη γενική κατακραυγή το καρτέλ των πολυεθνικών εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στην χώρα μας ( Cosmote, Wind, Vodafone) αναμένεται, ως κίνηση αντιπερισπασμού, να ανακοινώσει σήμερα τον διπλασιασμό των δεδομένων σε όλα τα πακέτα με συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Μάλιστα την κίνηση αυτή οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πρόκειται να την ανακοινώσουν ως “δώρο” και ως “επιτυχία” του Κυρ. Μητσοτάκη μετά την συνάντηση που θα έχουν σήμερα μαζί του.

Στην πραγματικότητα η κίνηση αυτή των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας δεν είναι παρά ασπιρίνη μπροστά στη ληστεία που επιβάλλουν σε βάρος των καταναλωτών και της ελληνικής οικονομίας και η οποία ληστεία έχει αναγορεύσει την χώρα μας πρώτη στις δαπάνες τηλεφωνίας ως ποσοστό του ΑΕΠ ανάμεσα στις χώρες της Ε.Ε και του ΟΟΣΑ.

Αυτές τις ώρες χρειάζεται ένα μεγάλο καταναλωτικό κίνημα που θα προασπίσει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της οικονομίας της χώρας και θα διεκδικήσει να σταματήσει η κερδοσκοπία του καρτέλ της κινητής τηλεφωνίας, να ελεγχθεί και να διαλυθεί το καρτέλ και να υπάρξουν ουσιαστικές μειώσεις στις χρεώσεις των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες υπό τις σημερινές τεχνολογικές συνθήκες έχουν ασήμαντο κόστος.

 

Β.Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας