Η ΛΑ.Ε. απαντά στα ψέμματα Ρούσκα για τους πλειστηριασμούς

1398

Η ομάδα Ρούσκα, που έχει επιβληθεί στο συμβολαιογραφικό σύλλογο Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου και λυμαίνεται τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ερήμην της συντριπτικής πλειοψηφίας των συμβολαιογράφων, που προς τιμήν τους απέχουν απ’ αυτούς, επιτίθεται, παραθέτοντας ψευδή και παραμορφωμένα στοιχεία για τους σημερινούς πλειστηριασμούς, για άλλη μια φορά στη ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, που με τις κινητοποιήσεις της τους χαλάει αυτό το κερδοσκοπικό πάρτι σε βάρος της λαϊκής περιουσίας και κατοικίας.

Παρά ταύτα στην βιασύνη τους να επιτεθούν στη ΛΑ.Ε. , όσα παραθέτουν, αντί να διαψεύδουν, επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της ΛΑ.Ε. ότι είχαν προγραμματιστεί σήμερα σε όλη τη χώρα 647 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί μικρής αξίας λαϊκών κατοικιών (και μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις πρώτης κατοικίας) και μικρών λαϊκών περιουσιών. Επίσης σκοπίμως αποκρύπτουν την αξία και την τιμή προσφοράς αυτών των ακινήτων, γιατί θα εξευτελιστούν, αφού η αξία τους είναι πολύ κάτω των 300.000 ευρώ, που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ψευδώς ότι προστατεύει.

Επίσης, τα στοιχεία, που δίνουν και αφορούν τα χρέη των ιδιοκτητών ακινήτων που εκπλειστηριάζονται, είναι προδήλως ανακριβή, γιατί τα διογκώνουν με ήδη εξοφλημένα χρέη και προσημειώσεις που έχουν εξαλειφτεί.

Η σημερινή επίθεση της επίορκης ομάδας Ρούσκα  επιβεβαιώνει ότι μαζί με το Τσίπρα, τον Κοντονή και τον Τόσκα και όλους τους μνημονιακούς έχουν στήσει ένα παρακράτος με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, τους οποίους διεξάγουν με ΜΑΤ, χημικά, διώξεις και   χαλκευμένες δικογραφίες σε βάρος όσων αγωνίζονται να προστατεύσουν τη λαϊκή κατοικία και περιουσία των νοικοκυριών και μικρομεσαίων επαγγελματιών, αυτοαπασχολούμενων και αγροτών.

Με ψέματα ,συκοφαντίες, αλαζονεία, αποκρύψεις και παραπλανητική προπαγάνδα η ομάδα Ρούσκα, η κυβέρνηση που την στηρίζει και όλο το μνημονιακό μπλοκ αποδεικνύονται συναυτουργοί της μεγαλύτερης ληστείας νοικοκυριών και μικρομεσαίων επαγγελματιών από καταβολής ελληνικού κράτους.

Ένα να ξέρουν, τα βρώμικα αυτά σχέδια τους δεν θα περάσουν.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα μας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και για την αντιμνημονιακή ανατροπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας