Η κυβέρνηση έφτασε τους 151 με “συναλλαγές”, “αποστασίες” και “μαφιόζικες” μεθοδεύσεις

2031
κυβέρνηση

Η κυβέρνηση έφτασε τους 151 θετικούς ψήφους βουλευτών χρησιμοποιώντας αδίστακτα “μαφιόζικεςμεθοδεύσεις βρώμικων συναλλαγών, ανοικτών αποστασιών και προσφοράς ανταλλαγμάτων.

Ουδέποτε κυβέρνηση είχε εκμαυλίσει σε τέτοιο βαθμό την πολιτική ζωή και ποτέ η συναλλαγή κάτω από το τραπέζι δεν υπήρξε τόσο ανοικτά το μέσο για την λαθραία επιβίωση μιας κυβέρνησης.

Είναι τραγικό ότι για πρώτη φορά ο μαγικός αριθμός των 151 προήλθε μέσα από την αποσκίρτηση – αποστασία βουλευτών μάλιστα από τόσα πολλά κόμματα και συγκεκριμένα από τους ΑΝΕΛ, τη ΝΔ, την Ένωση Κεντρώων και το Ποτάμι.

Πρώτη φορά μια κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, χάνοντας, όμως, κάθε ίχνος εμπιστοσύνης από τον λαό και την κοινωνία.

Το μήνυμα που εξέπεμψε ο Αλ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του προς την κοινωνία και το λαό είναι ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι δεν υπάρχει τίποτα που να μην αποκτάται έναντι ανταλλάγματος και κάποιου «αντιτίμου» εκείνης ή της άλλης ιδιοτελούς μορφής.

Αυτή η κατεστημένη πολιτική τάξη, που βασίζεται στη συναλλαγή και η οποία είναι έτοιμη να δώσει συνέχεια στις κάθε μορφής βρωμιές στον αγώνα για τις καρέκλες, βυθίζοντας τον τόπο στην έσχατη παρακμή, δεν έχει πλέον και δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον.

Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να έχει μέλλον η κυβέρνηση των λαθρεπιβατών βουλευτών και όσων λένε ότι την ψήφισαν για μια χρήση!

Η κυβέρνηση έλαβε ψηφο εμπιστοσύνης, η οποία, με τον τρόπο που την έλαβε, επέσπευσε το τέλος της.

Ανατροπή τώρα!

Αντί για προεκλογικό κλίμα ανούσιας ψευτοδικομματικής πόλωσης φορέστε τα “κίτρινα γιλέκα” σας.

Κ.Τ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας