Η ΕΦ.ΣΥΝ, ο κατήφορος και οι αθλιότητες κατά Λαφαζάνη

1434
εφ συν

Ο κατήφορος μιας εφημερίδας όπως η Εφημερίδα των Συντακτών, και ασφαλώς δεν αναφέρομαι σε κάποιες εξαιρετικές υπογραφές στην εφημερίδα αυτή, έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο εμπάθειας, αθλιότητας και συκοφαντίας έναντι της “Λαϊκής Ενότητας”, ώστε να καταφεύγει και σε εμπαθή προσωπική σπίλωση του επικεφαλής της.

Αφορμή για το νέο κρούσμα η αποχώρηση του Παν. Λαφαζάνη από εκπομπή του Action24. Και φυσικά για την υπογράφουσα το ρυπαρό σχόλιο της ΕΦ.ΣΥΝ, ο Παν. Λαφαζάνης δεν έφυγε από την εκπομπή γιατί, όπως παραπλανητικά υπονοεί η σχολιογράφος, θίχτηκε, τάχα, ο πρώην ”συνοδοιπόρος” του, ο ΣΥΡΙΖΑ (!), κατά την διαστρεβλώνουσα σχολιογράφο.

Αντίθετα, ο Παν. Λαφαζάνης αποχώρησε, όπως φαίνεται στο video, γιατί ο Κ. Μπογδάνος, που μετείχε στην εκπομπή, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προχωράει το αριστερό αντιμνημονιακό μέτωπο (χωρίς φυσικά τον ΣΥΡΙΖΑ), κατηγόρησε αορίστως και συλλήβδην όλους τους ηγέτες των αντιμνημονιακών κομμάτων ότι έχουν ευθύνη γιατί, τάχα, είναι “αυτοαναφορικοί”, “εγωιστές” και “πουλημένοι”.

Έχει τη “μύγα” για όλους αυτούς του χαρακτηρισμούς ο Παν. Λαφαζάνης, κατά την ΕΦΣΥΝ, γι’ αυτό “μυγιάστηκε” και έφυγε από την εκπομπή, όπως, για να μην μείνει σε κανένα αμφιβολία, τιτλοφορείται το σχόλιο: :Μυγιάστηκε“!

Και “πουλημένος”, λοιπόν, ενδεχομένως, ο Παν. Λαφαζάνης. Γι’ αυτό “μυγιάστηκε” ή γιατί, τουλάχιστον, είναι ή “εγωιστής” ή “αυτοαναφορικός” ή και τα τρία μαζί!

Και εις ανώτερα! Ο κατήφορος αν σε παρασύρει συνήθως δεν έχει τέλος ή το τέλος είναι ο αυτοεξευτελισμός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας