Ερντογάν: Έχει δημιουργηθεί μια ωραία γραμμή μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας!

1223
ερντογάν

Στα Ηνωμένα Έθνη στάλθηκε η συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη, ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας ότι μετά την επικύρωσή της από την τουρκική εθνοσυνέλευση ο ίδιος την υπέγραψε.

Σε ομιλία του στον Κεράτιο Κόλπο στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι “έχει δημιουργηθεί μια ωραία γραμμή μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας“, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ.

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε: “Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας (στην ανατολική Μεσόγειο), όποια και να είναι, που πηγάζουν από το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και το διεθνές δίκαιο, θα παρακολουθούμε την κατάσταση“.

“Τα παιχνίδια τους χάλασαν”

Όπως αναφέρει το yenisafak.com, ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε, ότι με τη συμφωνία “τα παιχνίδια τους χάλασαν”, προσθέτοντας ότι για αυτό τον λόγο έχουν έρθει κοντά Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ.

Παράλληλα καταφέρθηκε κατά της κίνησης της Αθήνας να προβεί στην απέλαση του Λίβυου πρέσβη, ενώ αναρωτήθηκε “τι κατάφεραν με αυτό;”. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να τηρεί σταθερή στάση έναντι της Λιβύης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας