Επίθεση των ΜΑΤ στη ΛΑΕ στο συμβολαιογραφείο Σταδίου 39

4319
Νίκη του Κινήματος αναστάλθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 89 τ.μ.

Παρατεταγμένα τα ΜΑΤ μπροστά στην στοά επί της οδού Σταδίου αριθμός 39, εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους της ΛΑ.Ε να προσεγγίσουν ακόμα και στην εντός της στοάς πόρτα της πολυκατοικίας, που βρίσκεται το συμβολαιογραφείο της Δέσποινας Σακκά, το οποίο πραγματοποιούσε ηλεκτρονικά πλειστηριασμούς, μεταξύ των οποίων και πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 89 τμ.
Οι διαδηλωτές δια του Παν. Λαφαζάνη διαμαρτυρήθηκαν για την αστυνομοκρατία και ζήτησαν από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιτρέψει τουλάχιστον την είσοδο μιας ολιγομελούς αντιπροσωπείας διαδηλωτών, προκειμένου να συναντηθεί με την συμβολαιογράφο, ώστε να εξηγήσει την διεκδίκηση για άμεση ακύρωση των παράνομων πλειστηριασμών και πρώτα απ’ όλα του απάνθρωπου πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας.
Είναι τραγικό, ότι η συμβολαιογράφος Δέσποινα Σακκά με περιφρόνηση, περισσή αλαζονεία και αυθαιρεσία αρνήθηκε κάθε συνάντηση, ακόμα και με την παρουσία της Αστυνομίας, γράφοντας, κάτω από τις εντολές κυβέρνησης – τραπεζών και την κάλυψη της Αστυνομίας, τον διάλογο επί των αυθαιρεσιών της και της ληστρικής επιδρομής των τραπεζών στα ακίνητα στα παλιά της τα παπούτσια, μόνο και μόνο για να καρπωθεί τις παχυλές αμοιβές των πλειστηριασμών.
Η στάση της Δέσποινας Σακκά προκάλεσε οργή στους διαμαρτυρόμενους πολίτες, οι οποίοι, όταν επιχείρησαν την πρώτη φορά να εισέλθουν στην στοά, δέχτηκαν άγρια επίθεση των ΜΑΤ, που τους χτυπούσαν με κλωτσιές και τις ασπίδες τους.
Στο σημείο αυτό η Δέσποινα Σακκά εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τους διαδηλωτές, αρνούμενη, η «αυτής μεγαλειότης», να δει ξανά αντιπροσωπεία τους.
Με μια νέα απόπειρά τους οι διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, απώθησαν τα ΜΑΤ από την είσοδο της στοάς στην Σταδίου και τα ανάγκασαν να υποχωρήσουν, χτυπώντας, όμως, τους διαδηλωτές στην οπισθοχώρηση, μέχρι την πόρτα της πολυκατοικίας, εντός της στοάς, όπου καλύφθηκαν με νέες ενισχύσεις από διμοιρίες των ΜΑΤ. Ο αυταρχισμός σε όλο το μεγαλείο του!
Παρ’ όλον, όμως, τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία, οι διαμαρτυρόμενοι της ΛΑ.Ε πέτυχαν μια ΝΙΚΗ, αφού τελικά ανεστάλη ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας των 89 τμ.
Ούτε η αστυνομοκρατία στο κέντρο της πόλης που στρέφεται ενάντια στις κοινωνικές διαμαρτυρίες, ούτε τα συμβολαιογραφεία – αστυνομικά φρούρια, ούτε τα ιδιώνυμα – χουντικά νομοθετήματα δίωξης δεν πρόκειται να κάμψουν τον αγώνα για να μπει τέλος στην ληστεία των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας.
Ο αγώνας για την προάσπιση των σπιτιών και των μικρομεσαίων περιουσιών συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί.
Καλούμε κάθε δημοκράτη, κάθε πολίτη πατριώτη, κάθε νέο και νέα να πυκνώσει τις γραμμές του κινήματος.
Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι πιο δυναμικό, πιο μαζικό και πιο αγωνιστικό.
Όσοι ληστεύουν τα σπίτια των πολιτών ή συνεργούν στο έγκλημα αρπαγής λαϊκών περιουσιών, γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα πληρώσουν!

Επίσκεψη Λαφαζάνη σε συμβολαιογραφείο της Ακαδημίας

Νωρίτερα ο Παν. Λαφαζάνης είχε επισκεφθεί με τον δικηγόρο εκπλειστηριαζόμενου ακινήτου συμβολαιογραφείο στην Ακαδημίας και έκανε την παρακάτω δήλωση:

Παν. Λαφαζάνης: Η αλαζονεία, η αυθαιρεσία και η παρανομία συμβολαιογράφου της ομάδας “κορακιών” των Ρούσκα, τραπεζών και Τσίπρα – Κοντονή

«Σήμερα το μεσημέρι επισκέφτηκα στην οδό Ακαδημίας 31 το γραφείο της Συμβολαιογράφου Ευφρ. Γ. Σιμοπούλου συνοδευόμενος μόνο από τον δικηγόρο του ιδιοκτήτη ισόγειου καταστήματος, το οποίο εκπλειστηριάζεται ηλεκτρονικά από την εν λόγω συμβολαιογράφο.

Είναι τραγικό ότι η είσοδος της πολυκατοικίας που βρίσκεται το συμβολαιογραφείο και το σχετικό πεζοδρόμιο ήταν κατακλυσμένα αναίτια από αστυνομική δύναμη, η οποία μας απαγόρευσε προς έκπληξή μας ακόμα και την είσοδο στην πολυκατοικία.

Ζητήσαμε από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να ενημερώσει την συμβολαιογράφο ότι θέλουμε να την δούμε για να της εξηγήσουμε ότι ο πλειστηριασμός του ισόγειου καταστήματος που πραγματοποιεί στο όνομα της Eurobank, έτσι κι αλλιώς είναι έκνομος επιπροσθέτως, διότι σύμφωνα με έγγραφες αποδείξεις του παρόντος δικηγόρου του ιδιοκτήτη, οι αποφάσεις για τις ανακοπές που έχει ασκήσει κατά του εκτελεστέου τίτλου και κατά των Εκθέσεων αναγκαστικής κατάσχεσης δεν έχουν ακόμα εκδοθεί.

Με έκπληξη ακούσαμε την απάντηση “της αυτής μεγαλειότητος” Συμβολαιογράφου των Τραπεζών ότι δεν μπορεί να μας δεχθεί ούτε καν για να ενημερωθεί για τις αιτιάσεις μας.

Θεωρώ ντροπή για το συμβολαιογραφικό επάγγελμα, πρόκληση για τα εναπομείναντα ίχνη δημοκρατίας και επίδειξη μέγιστης αλαζονείας, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού την απαράδεκτη στάση ενός δημόσιου λειτουργού, όπως η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος, απέναντι σε ένα εύλογο αίτημα της υπεράσπισης ενός συμπολίτη μας που χάνει την περιουσία του.

Θεωρώ, επίσης, ντροπή ότι το Αθηναϊκό κέντρο έχει φτάσει στο σημείο να αστυνομοκρατείται κυριολεκτικά από ολόκληρη, σχεδόν, την αστυνομική δύναμη και τα ΜΑΤ που προστατεύουν, υποτίθεται, χωρίς καμιά εξουσιοδότηση, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, λες και είναι κέντρα ληστείας των πολιτών που προκαλούν το μίσος τους».

IMG_5691 IMG_5692 IMG_5693 pl01 pl02 pl03



WP_20180228_14_13_52_Pro
WP_20180228_14_15_08_Pro
WP_20180228_14_24_57_Pro
WP_20180228_14_35_07_Pro
WP_20180228_14_52_47_Pro
WP_20180228_14_53_13_Pro
WP_20180228_14_58_33_Pro
WP_20180228_14_59_42_Pro
WP_20180228_15_04_38_Pro
WP_20180228_15_09_46_Pro

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας