Επέτειος 190 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας

929
διπλωματικών
«Καινούργια μέρα χάραξε. Χρόνια Πολλά σε όλους! Ευημερία και νέα κοινά σχέδια στο ρωσικό και ελληνικό λαό» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Εκατόν ενενήντα χρόνια διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας συμπληρώνονται σήμερα.

«Καινούργια μέρα χάραξε. Σήμερα η μεγάλη επέτειος των 190 χρόνων από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων Ρωσίας-Ελλάδας! Χρόνια Πολλά σε όλους! Ευημερία και νέα κοινά σχέδια στο ρωσικό και ελληνικό λαό! Η χρονιά των ρωσοελληνικών σχέσεων!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε στον Πόρο τελετή κατάθεσης στεφάνων από τον ρώσο πρέσβη, Αντρέι Μάσλοβ, και τον δήμαρχο Πόρου, Ι. Δημητριάδη, στην οικία του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια, όπου στις 17 Σεπτεμβρίου 1828 ο ρώσος απεσταλμένος Μαρκ Βούλγαρη επέδωσε τα διαπιστευτήριά του, όπως κάνει γνωστό στην ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία, παραθέτοντας σχετικές φωτογραφίες.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Rus Embassy, Greece

@RFEmbassyGr

Με αφορμή την 190η επέτειο από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων /ς – /ς ο Πρέσβης της Ρωσίας Α.Μάσλοβ και ο Δήμαρχος Πόρου Ι.Δημητριάδης κατέθεσαν στεφάνια στην Οικία του πρώτου Κυβερνήτη της ανεξάρτητης Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια.

Στη συνέχεια, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα επισκέφθηκε την φρεγάτα Admiral Essen του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού της Μαύρης Θάλασσας, η οποία ελλιμενίστηκε στον Πόρο για να τιμήσει την 190ή επέτειο.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Rus Embassy, Greece

@RFEmbassyGr

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ επισκέφθηκε την φρεγάτα Admiral Essen του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού της Μαύρης Θάλασσας, η οποία ελλιμενίστηκε στον Πόρο
για να τιμήσει την 190η επέτειο της εγκαθίδρυσης των διπλωματικών σχέσεων .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας